Invitatiile la nunta in 5 pasi

posted in: Cumparaturi | 0

Unul dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i faci in organizrea nuntii tale este lista cu invitati. Ei bine, imediat langa invitati trebui sa te preocupi si de algerea perfecta a invitatiilor pe care o sa le trimiti. Trebuie sa ai mare grja ca acestea sa scoata in evdienta tema evenimentului tau. Este foarte bine ca acum ai libertatea si ocazia sa creezi invitatiile chiar pe gustrul tau. Exista foarte multi specialisti care, ascultand cu grija indicatiile tale, pot creea exact invitatia pe care ai visat-o.

Nu uita sa incluzi, pe langa invitatie, informatii cu privire unde oaspetii pot confirma prezenta la eveniment. Cu toate ca traim in vremuri in care informatia poate fi transmisa foarte repede, pe nenumarate cai, invitatiile de nunta trimise traditional in plic fac viitorii tai oaspeti sa se simta speciali, onorati ca iau parte la eveimentul tau fericit, si in plus, fac si o prima impresie pentru nunta care va urma.
Iata cateva informatii importante care va vor ajuta in alegerea initatiilor de nunta potrivite:

1. Foloseste un cartonas de confirmare.
Motivul real pentru care folosesti invitatii la nunta este ca sa vezi cati dintre cei pe care i-ai chemat vor si veni, si astfel vei putea aproxima un numar de oaspeti. De aceea este foarte important sa ai in plic, pe langa invitatia in sine, si un cartonas cu adresa, numarul de telefon, sau casuta de e-mail, unde cei invitati pot confirma partciparea. Astfel vei stii in continuare cate meniuri sa comanzi la restaurant, cate marturii, samd..

2. Specifica detalii deosebite.
Nuntile tipice sunt elegante si oamenii stiu ce tinuta sa abordeze. Cu toate acestea, daca tema nuntii tale este plaja, ar fi bine sa informezi oaspetii sa se imbrace in haine potrivite de vara.

3. Personalizeaza-le.
Daca nu organizezi o nunta mare este foarte frumos sa personalizezi fiecare inviatatie cu numele celui caruia i se adreseaza. Acest lucru iti va lua ceva timp, fie ca le scrii de mana sau la calculator. Acest lucru nu este indicat daca planuiesti sa trimiti mai mult de 100 de invitatii.

4. Pentru un look modern, adauga culoare.
Inviatiile traditionale sunt albe, dar acest lucru nu mai este luat atat de mult in considerare. Daca ai o culoare a nuntii, este foarte bine sa o folosesti si pentru invitatii.

5. Se potrivesc?
Trebuie sa te gandesti ca invitatiile fac o parte importanta din eveniment, asa ca trebuie sa reflecte perosnalitatea ta si a viitorului tau sot. Cu cat sunt mai deosebite, cu atat mai bine.
” Alegerea invitatiilor de nunta este un lucru care trebuie luat in serios. Pentru multi dintre oaspetii tai va fi prima data cand primesc vestea ca te casatoresti, asa ca vrei sa arate bine si sa faca o impresie frumoasa. ” , ne-a explicat managerul site-ului www.invitatiioriginale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.