Iuve Travel Cluj – cine suntem…

posted in: Vacante | 0

Cautati un Last Minute in Turcia? Cautati hoteluri in Europa? Cautati un sejur cu avion din Cluj? De ce sa nu apelati la cea mai experimentata agentie pentru turism extern din Cluj?

Infiintata la 31 Mai 1993, Iuve Travel se mandreste cu mai multe premiere pe piata romaneasca de turism. Iuve Travel este prima agentie care a promovat Tunisia in Romania in 1994, sau Republica Dominicana in 1995.

Totodata, Iuve Travel este primul Dealer Autorizat al unui concern german de talie mondiala, Neckermann Reisen, inca din martie 1998.

Dorim sa promovam vacanta ieftina? Nu! Dorim sa promovam vacante si sejururi de calitate care sa va lase amintiri placute, chiar daca destinatia nu se gaseste cu avion din Cluj direct. Credem ca meritati orice efort pentru a gasi vacanta perfecta.

Fie ca este Antalya, Tunisia, Thailanda sau Seychelles, noi depunem toate eforturile pentru a va face drumul cat mai scurt si sejurul la hoteluri cat mai odihnitor. Cautam sa va oferim Serenitate, acel sentiment care te cuprinde cand admiri planeta pe care te odihnesti si te bucuri de roadele pamantului fara sa mai socotesti minutele scurse.

Turism inseamna oare sa ai grija unui avion ca pleaca cu prea multe locuri goale?

Sau Turism inseamna grija fata de client, sa primeasca ce este mai bun pentru vacant sa? Inca de la nasterea turismului in 5 iulie 1841 – primul sejur din lume – organizat de Thomas Cook din Derbyshire, Anglia, turismul a insemnat ceva mai mult decat sa “aduni bani de la oameni”.

Ceea ce a dorit vizionarul Thomas Cook a fost sa imparta experiente cu semenii sai si sa le ofere dorinta si posibilitatea de a descoperi planeta pe care locuiesc. Iesirea din curtea casei este doar primul pas dintr-o calatorie care iti poate imbogati viata.

Credem ca in cei aproape 20 de existenta am dovedit ceva tangibil intr-o meserie care vinde amintiri si sentimente.

Nu exista vacanta perfecta dar exista dorinta de a o atinge. Noi inca o mai avem…

Va dorim un Sejur Special!

Follow iuve travel:

Infiintata la 31 Mai 1993, Iuve Travel se mandreste cu mai multe premiere pe piata romaneasca de turism. Iuve Travel este prima agentie care a promovat Tunisia in Romania in 1994, sau Republica Dominicana in 1995. Totodata, Iuve Travel este primul Dealer Autorizat al unui concern german de talie mondiala, Neckermann Reisen, inca din martie 1998.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *