Izolatii potrivite pentru casa ta

posted in: Casa si Gradina | 0

O mica introducere despre pereti

Daca nu exista niciun spatiu in interiorul zidurilor solide, caldura iese foarte repede prin pereti. E clar, trebuie sa te gandesti la izolatii! Mereu ai nevoie de o gramada de timp pentru a incalzi casa si, prin urmare, emisii de gaze mai multe si in consecinta cheltui mai multi bani pe facturile de caldura.

De fapt, printr-un zid de caramida solida, caldura iese de doua ori mai repede decat o face printr-un zid cu perete dublu, ceea ce inseamna ca izolarea iti va economisi de doua ori mai multi bani. Nu mai sta pe ganduri si da startul studiului despre izolatii!

Ce parere ai despre izolarea peretilor din caramida in cazul in care nu exista nici o cavitate pentru a ii umple?

Aceasta este o intrebare foarte frecventa auzita de la clienti. Izolatii pentru un perete solid se pot face usor: fie pe plan intern sau extern, chiar prin atasarea placilor de pereti.

Izolatii interne

Acest tip este mai ieftin decat izolarea exterioara si se reduce de fapt la suprafata camerei in care este aplicat. Nu uita ca necesita accesorii care trebuie luate in considerare in acest sens.

Exista doua moduri de a face izolarea interna pentru un perete solid – fie cu placi rigide, fie prin anexarea unui perete fals.

In ceea ce priveste atasarea placilor rigide, lucrurile sunt simple. Acestea sunt fixate direct pe perete folosind panglici continue din ipsos sau adeziv. De fixarea suplimentara poti sa te folosesti de cherestea. Si imbinarile dintre placi sunt sigilate pentru a preveni scurgerile de aer afara.

Izolatii pentru pereti solizi se fac si prin atasarea unui cadru de lemn sau de metal umplut cu vata minerala. Acesta poate fi acoperit cu ipsos sau placi rigide de izolare, pentru un procedeu mai eficient.

Izolatii externe

Izolatii externe pentru pereti se fac prin fixarea straturilor de izolare mecanice si adezive pe exterior si acoperindu-le cu tencuiala sau lambriu.

Inainte de a instala izolatia exterioara orice probleme trebuie identificate si remediate pentru a nu te apuca de o munca degeaba. Daca locuinta nu este impecabila este posibil sa faci izolarea inutil. Odata ce ai facut invesigatii complete, cladirea poate fi izolata. I

Incearca sa te sfatuieti totusi cu specialisti pentru tipul de izolatii care sunt mai potrivite pentru cladirea ta. Cauta o companie de incredere si apuca-te de lucru avand informatiile corecte ca ghid.

https://hidroizolatii-conduraru.ro/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *