Jamie Oliver invitat la Festivalul de Gatit in Aer Liber de la Cluj

posted in: Arta culinara | 0

Renumitul Jamie Oliver a fost invitat la Campionatul International de Gatit in Aer Liber din Cluj-Napoca, au anuntat organizatorii competitiei.

“Suntem inca din 2009 in discutii cu staff-ul lui Jamie Oliver pentru ca acesta sa vina inseptembrie la Cluj-Napoca, la Campionatulde Gatit in Aer Liber. Oliver are un program foarte plin, stabilit cu doi ani inainte, si asteptam un raspuns la jumatatea lunii februarie. Jamie Oliver este un showman adevarat si va face demonstratii de gatit pentru public”, a declarat pentru Mediafax Radu Zarnescu, responsabilul media al Campionatului.

 

In cazul in care bucatarul britanic va veni la Cluj, el va fi numit si in juriul concursului culinar. Campionatul International de Gatit in Aer Liber va avea loc la Cluj-Napoca intre 9 si 11 septembrie. Festivalul din Cluj nu este la prima editie.

Fie ca doriti sa schimbati mirosul de mancare, fie pentru a incerca sa reproduceti in bucatarie retetele pe care tocmai le-ati aflat, apartamenetele noastre va asteapta pentru cei care au nevoie de cazare Cluj pe perioada concursului!

http://www.cazareclujieftina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *