Joc cu taxiuri Crazy Taxy

posted in: Jocuri | 0

Despre primul joc Crazy Taxy putem spune este un joc video de tip open world produs de compania Hitmaker si distribuit de Sega.

A fost lansat in anul 1999 pe platformele Dreamcast, Arcade, PlayStation 2, GameCube, Microsoft Windows PC, PlayStation Network, Xbox Live arcade, Cloud si iOS.

Obiectul principal al jocului este acela de a lua clienti si de ai duce la destinatia dorita intr-un timp cat mai scurt.

Pentru a castiga bani aditional este nevoie sa treci cu masina cat mai aproape de celelalte masini pentru a crea sentimentul de andrenalina pasagerului. In functie de cat de terifianta este cursa vei primii mai multi bani.

Dupa ce vei conduce clientul la destinatia dorita trebuie sa iei alt client cat mai repede pentru ca timpul este limitat. In acel timp trebuie sa termini cat mai multe curse.

Ai la dispozitie 4 tipuri de soferi iar fiecare are un taxi-u diferit. Masinile difera la forma, viteza sau manevrabilitate. Putem spune ca este unul din cele mai frumoase jocuri de acest gen din categoria jocuri pc

Jucatorul are la alegere mai multe mod-uri dar cel mai amuzant este cel contra timp. Jucatorul isi poate alege timpul incepand cu 3 minute, 5 minute, 7 minute sau 10 minute.

Pe general stilul de joc este accesibil, amuzant si foarte usor de invatat. Vei reusi sa conduci acel taxi cu mare usurinta si indemanare.

Despre grafica putem spune ca este bine texturata iar pentru acea vreme era chiar minunata.

Follow raducu:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *