Jocuri cu Barbie pentru toate fetele

posted in: Jocuri | 0

Ai prea multa treaba, iar fetita ta vrea sa va jucati? Jocurile cu Barbie te salveaza din orice astfel de imprejurare.

Ele ii vor capta atentia mai mult decat crezi, ii va stimula imaginatia si astfel vei avea si tu timp pentru a-ti rezolva treburile casnice, fara a avea grija ca cea mica s-ar putea lovi sau ar strica ceva prin casa.

E un subiect extrem de cunoscut ca, in zilele noastre, cei mici prefera jocurile pe calculator mai mult decat jucariile propriu zise. Fetite se pot bucura acum de mult ravnita papusa prin multitudinea de jocuri cu Barbie. Ele o pot imbraca in functie de evenimentul la care participa papusa Barbie, cu Barbie dress-up, pot crea propriile tinute asa cum cred ele ca s-ar potrivi culorile. Astfel imaginatia fetitei tale este pusa in functiune si de ce nu, o va ajuta in viitor sa aleaga cu bun gust imbracamintea ce o va purta.

Jocuri cu barbie pentru toate fetele care vor sa se distreze la maxim alaturi de barbie, fa o multime de lucruri jocuri cu barbie printese ,imbraco pe barbie-dress up barbie , jocuri de gatit prajituri cu barbie care gateste cele mai bune prajituri si torturi.

Jocurile Barbie sunt la indemana oricui. Fetita ta va fi fascinata ca o va putea machia pe Barbie fara teama ca o vei certa ca ti-a folosit trusa de machiaj si ca a murdarit toata oglinda, imprastiindu-ti fardurile prin toata casa. Si tu ca mamica vei fi mai linistita stiind ca cea mica nu inghite substantele toxice ale rujurilor tale. Jocurile in care faimoasa papusa este machiata sunt la fel de creative ca si cele de dress-up. Ai prea multa treaba si nu stii ce sa-i faci celei mici sa te lase in pace pentru a putea sa-ti rezolvi problemele? Asez-o in fata calculatorului si arata-i jocuri cu Barbie. E posibil sa-i captezi atentia mai mult decat cu o jucarie noua in fiecare zi cand te intorci de la serviciu si nici nu te costa nimic. Mergi si vezi din cand in cand ce a facut si incurajeaza-i astfel simtul creator si ajut-o sa-si dezvolte imaginatia.

http://www.jocuricubarbie.us/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *