Jocuri cu Ben 10 populare

posted in: Divertisment, Jocuri | 0

Navigand pe internet pentru a descoperii noi metode de a alunga plictiseala, am dat peste un personaj extrem de indragit de copii si care este extrem de distractiv. Este vorba de celebrul personajul din desenele animate numit Ben 10, care a fost folosit de catre anumite companii pentru a crea diferite jocuri distractive. Fie ca doriti sa simtiti adrenalina curselor cu motociclete, sa protejati planeta de invazia extraterestrilor sau sa iesiti la vanatoarea de Alieni, jocurile cu Ben 10 va stau la dispozitie intr-un numar extrem de larg.

 

Tipuri de jocuri cu Ben 10

  1. Ben 10 si vanatoarea de Alieni

In acest joc trebuie sa indepliniti o misiune prin inlaturarea tuturor extraterestrilor si acumularea de cat mai multe monede verzi. Pentru a parcurge toate nivelurile jocului, trebuie sa omorati toti extraterestrii si sa culegeti cat mai multe monede, altfel poarta nu se va deschide. Pentru a va deplasa trebuie sa folositi sagetile tastaturii, iar tasta Space este destinata folosirii armei. Nu uitati sa va feriti de gropile cu joc, deoarece odata ce ati cazut intr-una, nu veti mai putea iesi.

 

  1. Ben 10 si invazia de zombii

Acesta este unul dintre cele mai active jocuri cu Ben 10 deoarece implica folosirea mouse-ului pentru a distruge zombii. Ideea jocului consta in faptul ca Ben 10 trebuie sa-si proteje zidul construit de el de atacul numerosilor monstrii ce vor sa-l acapareze. Cu toate aceastea, chiar si lui Ben 10 ii va fi foarte greu sa apare zidul in totalitate, de aceea jocul va ofera oportunitatea sa reparati cladirea la sfarsitul fiecarui nivel. Punctele acumulate pe parcursul jocului le puteti folosi pentru a va cumpara arme puternice cu care sa faceti fata asaltului monstrilor.

 

  1. Ben 10 pe ATV

La fel ca toate celelalte jocuri cu ATV, si in acest joc trebuie sa evitati anumite obstacole si sa mentineti ATV-ul in pozitia normala, fara a va rasturna. Jocul este practic extrem de simplu iar dumneavoastra aveti nevoie doar de sagetile tastaturii pentru a controla motorul.

 

  1. Ben 10 si urmaririle pe autostrada

Ideea din spatele acestui joc este una extrem de interesanta si palpitanta in acelasi timp. Ben 10 trebuie sa urmareasca si sa prinda o gasca de hoti ce tocmai au jefuit o banca. Un joc excelent de actiune deoarece va trebuie sa conduci automobilul si sa tragi in masina hotilor in acelasi timp. Pentru a controla masina ai nevoie de sagetile tastaturii iar cu tasta Space folosesti arma.http://www.jocurix.net/jocuri-ben-10/http://www.jocurix.net/ben10-si-atv-ul.html

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *