Jocuri cu roboti ce merita amintite

posted in: Jocuri | 1

Nu cred ca exagerez daca afirm ca traim in era cibernetica, era in care jocurile cu roboti sunt la mare cautare.

Daca si tu esti un jucator inrait de jocuri cu roboti poti incerca cu incredere jocurile de pe site-ul http://www.jocuricuroboti.info

Jocuri celebre cu roboti

  1. MegaMan

In 1987, Capcom a lansat primul joc MegaMan, intitulat pe atunci Rockman. Japonezul Keiji Inafune este cel ce a creat caracterul MegaMan si astazi, dupa mai bine de 20 de ani, inca ne bucuram de seriile sale. Jocul Megaman este unul din cele mai populare jocuri cu roboti, incat se poate juca si de pe Desktop computer, Play Station(1,2) cat si de pe Xbox.

Pentru aceia dintre voi care nu au descoperit inca deliciile jocului MegaMan, jocul se invarte in jurul luptei continue intre MegaMan si Dr. Wily. Dr. Wily intentioneaza sa acapareze lumea iar MegaMan incearca sa-l opreasca.

Caracterul MegaMan a rezistat cu brio de-a lungul timpului, acesta regasindu-se in peste 100 de jocuri diferite, a aparut si intr-o mini serie de desene animate si chiar in anumite reclame TV.

 

  1. Stable Boy

Mai tineti minte acele „jocuri pe televizor” pe care le jucam prin console Sega sau Terminator? Stable Boy este un joc cu roboti de strategie cu aspect „retro” de joc pe tv. Poate „Joc de strategie” este mult spus, insa este un joc educativ in care robotelul comunica cu ceilalti participanti la joc pentru a afla soarta satului.

Acesta se remarca fata de alte jocuri cu roboti in special datorita umorului dar si al graficii. Daca vrei sa-l incercati, accesati site-ul de jocuri cu roboti http://www.jocuricuroboti.info – Este o adevarata placere sa-l joci!

 

  1. Robo Pogo

Ca tot am ajuns la categoria de jocuri cu roboti un pic mai amuzante, trebuie neaparat sa va amintesc de Robo Pogo. Un joc simplu in care tot ce trebuie sa facem este sa tinem robotelul pe Pogo Stick. Desi nu pare un lucru greu de realizat si nici pe departe amuzant, cand il veti juca , cu siguranta vi se va smulge un zambet de pe buze.

 

  1. Rogue Soul

Rogue Soul nu este tocmai un joc cu roboti ci mai mult un joc cu un razboinic. Tin foarte mult sa il mentionez in acest clasament deoarece este un joc modern cu o grafica foarte reusita. Cand vei incepe sa-l joci, nu te vei mai putea dezlipi de el.

 

  1. Robot Unicorn Attack

Lansat in Februarie 2010 de catre Adult Swim, Robot Unicorn Attack este unul din cele mai noi jocuri cu roboti. Este un joc in care utilizatorul controleaza miscarile unui robot unicorn cu scopul de a nu-l lasa sa cada in prapastie sau sa se izbeasca de vreo stanca.

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

  1. G Sandu

    Pretul e ok, mai ales ca Placa video Zotac GeForce GTX 970 are ZT-90101-10P , 4GB GDDR5, 256bit + se primeste un joc la alegere dintre Far Cry 4, Assassin’s Creed Unity sau The Crew.
    Totul e ca placa de baza sa aiba PCI Express 3.0 ca sa profite la maximum de memoria GDDR5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *