Jocuri gratis cu printese

posted in: Jocuri | 0

Aceste jocuri cu printese sunt foarte populare, deoarece le vei putea gasi pe orice site cu jocuri online. Jocurile de acest gen sunt in general plasate intr-o categorie. Aceste categorii sunt destinatemai fetelor carora le plac printesele si printi din lumea Disney.

De obicei colectia de jocuri va trebui sa contina doar cele mai jocuri pentru ca vizitatorul sa petreaca cat mai mult tip pe site.   Aceste jocuri pot fi cu: Alba ca zapada, Esmeralda – Cocosatul de la Notre Dame, Mulan – Neinfricata, Tinkerbell, Pocahontas, Cenusareasa – Cinderlla, Jasmine – Aladdin, Belle – Frumoasa si Bestia, Ariel – Mica sirena, Sofia intai si altele.

Personaje sus-aminite pot fi prezente in jocuri cu caracteristici diferite, cum ar fi: de memorie,puzzle, de colorat, de imbracat, de machiat, de coafat, etc. Alatura-te printeselor din lumea disney incercand jocuri din categoria <a href=”http://gamesxp.ro/jocuri-cu-printese.html” target=”_blank” >Jocuri cu printese</a>.

Jocuri adaugate in aceste categorii au o legatura stransa cu jocuri de imbracat sau jocuri de fete, unde vei putea incerca jocuri in care va trebui sa alegi rochi si frizuri pentru diferite ocazii. Alege tipul si culoarea perfecta acestor articole vestimentare si combina-le astfel incat printesa imbracata de tine sa fie cat mai eleganta. Printre provocarile acestor jocuri cu printese vei avea posibilitatea de a alege din garderoba fiecarei printese orice obiect de imbracaminte, de la topuri, rochii, jachete, pantofi si bijuterii.

In aceste categorii cu <a href=”http://gamesxp.ro/jocuri-cu-printese.html” target=”_blank” >Jocuri cu printese</a>, vei putea identifica intr-un procentaj mai mic, jocurile ce includ personaje din familiile regale ale printeselor.

Cele mai indragite jocuri din aceaste categorii sunt cele  in care vei putea juca in rolul unei zane care zboara deasupra unei insule pline de fantezie sau cele cu printesa Peach, care este originara din celebrul joc Mario! Pentru a juca aceste jocuri va trebui sa iti foloseste-ti tastatura si mouse-ul pentru a trece la nivelul urmator, ajutand astfel printesa sa ajung cat mai repede la destinatie.

Follow Gamesxp:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *