Jocuri si jucarii diverse cu Ben 10

posted in: Jocuri | 0

„Ben 10” este denumirea unei serii de animatie celebra in toata lumea. In tara noastra a aparut acum cativa ani pe postul de televiziune Cartoon Network si a fost indragita imediat de toti copiii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani. Seria spune povestea lui Ben Tennyson, un baiat de 10 ani care gaseste la camping, din intamplare, un dispozitiv extraterestru similar unui ceas. El descopera ulterior ca ceasul, cu numele de Omnitrix, ii poate oferi capacitatea de a se tranforma la nevoie in una din cele zece specii extraterestre, fiecare cu forma si cu capacitatile sale speciale. Cu aceste puteri noi dobandite, Ben porneste in Aventura vietii sale, luptand cu raul si inamicii sai, ajutat fiind decatre bunicul sau Max si de catre verisoara Gwen, care la randul ei are o serie de abilitati deosebite.

Ben 10 este eroul a foarte multi copii, in primul rand pentru ca este unul dintre putinii eroi de o varsta cu ei, cu care se pot identifica si pentru ca este un baiat normal, care invata treptat cum sa devina un adevarat supererou. Nu in ultimul rand, acest gadget care ii ofera abilitati speciale ii fascineaza pe copii si ii face sa isi doreasca si ei ceva asemanator, care sa ii ajute sa se transpuna in lumea Ben 10.

Aceasta dorinta a fanilor seriei Ben 10 a fost speculata de creatorii de jocuri, care au creat o multime de jocuri tari ben ten, http://www.joculeteben10.ro/jocuri-tari-cu-ben-10 dar si de catre producatorii de jucarii, care au creat dispozitive de jucarie, al caror numar a crescut pe masura ce a crescut popularitatea seriei. Astfel, se pot achizitiona o multime de gadgeturi, toate avand caracteristica culoare verde a lui Ben 10. Se pot cumpara blastere Ben 10, Omnitrixuri care stralucesc in intuneric, Ultimatrixuri, figurine de actiune, mini jocuri Ben 10, pistoale cu raze, mini laboratorul bunicului Max si multe altele.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *