Jocuri din 2014, avantaje si dezavantaje

posted in: Jocuri | 0

Din multitudinea de situri cu jocuri online, avem ce sa alegem cu siguranta.

Când vine vorba de a juca jocuri de pe Internet , au existat opinii diferite , unele evidentiaza partea pozitivă, iar unele partea negativă ale acestora . În acest articol , aș dori să evidentiez atât avantajele, cât și dezavantajele , astfel încât să puteți face o comparație și să ajungeti la o concluzie bine motivata .

Avantaje :

Ne place să facem lucruri care ne dau distracție și bucurie si carora nu le putem rezista.

După o zi agitata la scoala , birou , etc , am dori să ne relaxăm prin diferite activități , cum ar fi ascultarea muzicii , prin jocuri , ne uitam la TV și așa mai departe . Prin urmare si jocurile online, pot fi văzute ca un factor care ne fac sa uitam de stresul zilnic.

Lumea personajelor animate a atras întotdeauna milioane de oameni , deci nu este de mirare dacă cineva este atras de jocurile online, deoarece sunt plin de personaje animate . Deci , tratament vizual este factorul care imping oamenii sa joace jocuri online .

Jocuri noi din 2014 oferă o șansă de a interacționa cu alți jucători din întreaga lume . Acest lucru ar ajuta abilitățile noastre de comunicare și , de asemenea, ajută în procesul de învățare a obiceiurile și culturii lor . Într-un fel , puteți câștiga cunoștințe diverse în afară de cunoștințele din joc .

De asemenea se îmbunătățește raționamentul dumneavoastră și abilitățile de gândire .

Jocuri precum Sudoku , sah , puzzle-uri sunt o hrana buna pentru creier . Aceastea vor îmbunătăți abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor .

Dezavantaje :

Jocurile de internet produc dependenta , mănâncă cel mai mult timp prețios . Nu vom fi capabili să ne concentram pe alte activități , deoarece suntem absorbiit în lumea virtuală a jocurilor online .
Putem avea niste probleme de sanatate provocate de monitor, ne dor ochii, ducem o viata sedentara in scaunul de langa calculator

Peste o anumita doza orice este dăunător , de aceea este recomandat să avem control în tot ceea ce facem .

Follow Danyel80:

Imi plac jocurile online. http://www.jocurimario.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.