Jocurile 3D in ziua de azi

20/06/2013 | Autor: | Adaugat in categoria Jocuri

Jocurile 3d au devenit tot mai cautate in ultima vreme datorita efectelor speciale si totdata a graficii tot mai dezvoltate. Inteligenta celor mici, si nu numai, au facut ca aceste jocuri online sa atinga rezultate uimitoare in ultimii 3 ani. Jocurile 3d pot cuprinde jocuri cu masini, cu nave spatiale sau chiar cu obiecte cu diverse forme geometrice, jocuri logice si multe altele ce prezinta interes pentru copii.

Pentru cei mai multi dintre parinti, aceste jocuri sunt menite sa satisfaca orice exicenta a acestuia deoarece poate forma o cultura copilului si poate oferi totodata informatii suplimentare din lumea matematicii, a fizicii si nu in ultimul rand in domeniul informatic.

Cele mai noi jocuri 3d au fost publicate pe site-urile de specialitate, site-uri unde aceste jocuri pot fi accesate in mod gratuit indiferent de ora sau de locatie.

Pentru a beneficia de un astfel de joc nu trebuie decat sa aveti o simpla conexiune la internet si un pc sau o tableta.

Site-urile cu jocuri online ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a alege ce sa joace din diversele categorii precum: actiune, sport, masini si chiar jocuri dedicate fetelor.

Jocurile 3d au inceput sa fie dezvoltate tot mai des in ultimii 3 – 4 ani. Acestea au fost bazele unei dezvoltari grafice atat pentru jocurile ce necesita instalare cat si pentru celelalte elemente din mediul online. Pentru inceput jocurile 3d beneficiau de o lista redusa de comenzi, momentan lista acestora este extrem de dezvoltata si poate atinge perfectiunea in viitorul apropriat.

Daca pana nu demult, jocurile 3d erau accesate cu ajutorul pc-ului si comandate cu ajutorul tastaturii, astazi este nevoie de o simpla atingere a ecranului. Noile gadget-uri dispun de aceste servicii extrem de utilizate in aceasta perioada. Tabletele, chiar si noile smartphone-uri inlocuiesc functia vechilor joystik-uri iar lista de aplicatii disponibile ( jocuri ) este cu adevarat uluitoare. Momentan numarul aplicatiilor disponibile a depasit lista de 1 miliard. O lista destul de mare avand invedere ca doar jumatate din populatia la nivel mondial este in posesia unui smatphone.

Pentru a avansa si pentru a progresa atat pe plan profesional cat si cel informatic, recomandam utilizarea noilor jocuri 3d pe tableta sau pe noul dumneavoastra smartphone.

http://www.jocuricu.org/jocuri-logice

http://www.jocuricu.org/jocuri-3d

 

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Acest autor a publicat 48 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …