K9 Complete Motion

posted in: Animale de companie | 0

Foarte multi caini, in special in perioada cresterii si la batranete sunt predispusi la probleme articulare. De asemenea, cainii care sunt supusi la antrenamente solicitante sau pur si simplu cei care sunt mai agitati din fire, iar activitatea lor zilnica nu se rezuma doar la o simpla plimbare sunt de asemenea predispusi la probleme care vizeaza articulatiile. Cea mai simpla metoda de a preveni aceste probleme este suplimentarea alimentatiei acestora cu diverse suplimente ce au proprietati benefice asupra articulatiilor. In acest articol vom vorbi despre K9 Complete Motion, unul dintre cele mai complete suplimente articulare si unul dintre cele mai bune de pe piata, ca mai toate produsele marca K9 de altfel.

K9 Complete Motion este conceput special pentru cainii ce sufera de probleme articulare sau pentru cei care se afla intr-o situatie mai delicata si sunt predispusi la astfel de probleme. Ca intotdeauna, este mai usor si mai recomandat ca boala sa fie prevenita, nu tratata, motiv pentru care este recomandata din timp suplimentarea alimentatiei cu K9 Complete Motion. Pe langa aceste utilizari, mai poate fi folosit si pentru recuperarea cainilor care au suferit diverse fracturi. Datorita ingredientelor sale K9 Complete Motion, va ajuta la recuperarea lor si la o vindecare mai rapida.

Administrare K9 Complete Motion

Acest supliment articular poate fi administrat tuturor cainilor, indiferent de varsta, talia sau rasa acestora, insa dozajul se face in functie de greutate astfel incat:

– cainii care cantaresc sub 13 kg vor primi cate jumatate de tableta zilnic

– cainii care cantaresc intre 13 – 40 kg vor lua cate 1 tableta zilnic

– cainii care cantaresc peste 40 kg vor lua 2 tablete zlinic.

  • atentie in cazul cainilor care vor primi 2 tablete, deoarece acestea trebui administrate separat de preferat una dimineata si una seara.

 

Follow fashion4life:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *