Kano PC – cel mai potrivit computer pentru lectiile online

posted in: Tablete | 0

Kano PC - cel mai potrivit computer pentru lectiile onlineCopilul tau are nevoie de un computer pentru lectiile online? Atunci trebuie sa ii cumperi Kano PC – un produs rezistent care ii va oferi copilului tau tot ce are nevoie pentru a putea invata mai usor.

   De ce este potrivit Kano PC pentru educatie?

Kano PC este un proiect Kickstarter de succes. Prima varianta a acestui produs a fost una de test iar cea de-a doua este cea comerciala. Produsul este intr-un format modular, mai exact ecranul, tastatura si componentele interne sunt separate. Utilizatorul final asambleaza calculatorul cu o foarte mare usurinta dupa care il poate utiliza. Acceseaza http://www.wonder.ro/articole/calculatoare/ pentru a descoperi cum trebuie sa asamblezi produsul.

Spatele computerului este transparent astfel incat sa poti vedea componentele interne tot timpul. Configuratia acestuia este destul de buna avand in vedere ca vorbim de un computer 2 in 1 cu Windows 10. Acesta este dotat cu un slot pentru un card microSD, un port USB-C pentru incarcare si doua mufe USB 3.0. Ecranul este de 11.6” si este protejat de un panou din plastic rezistent. In interior se regasesc bineinteles componente precum Wi-Fi, Bluetooth 5.0 si o solutie de racire pasiva plus un radiator de dimensiuni mari.

Acest computer poate fi upgradat si modificat. Este un computer mai puternic decat Acer Spin 11 sau Hp ProBook. Soft-ul preinstalat este Windows 10 si se mai poate livra cu un pachet de aplicatii educative. Mai exista si un modul cu 40 de lectii pentru Programa Creative Computing dar si de integrare a unui mod cu Microsoft Teams pentru lectii la distanta.

Compania care a realizat acest calculator a prezentat si alte trei accesorii oficiale pentru Kano PC: un mouse, o pereche de casti si un web-cam pe USB. Aceasta tableta nu include un webcam integrat deoarece prezinta un risc de intimitate major pentru un dispozitiv pentru copii. Webcam-ul se poate cumpara separat daca acesta este util la lectiile celor mici.

Este un produs destinat special copiilor care sunt nevoiti sa iti faca lectiile online. Este un calculator care poate fi utilizat cu o foarte mare usurinta de cei mici deoarece nu implica atat de multe riscuri.

Il poti cumpara copilului tau cu cea mai mare incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *