Kemer – o destinatie superba de vacanta

posted in: Turism | 0

Kemer este situat la 25 de kilometri de orasul plin de viata Antalya, in regiunea Antalya din Turcia. Kemer are un cadru perfect cu muntii Taurus pe o parte si pe cealalta orasul si plajele cu nisip fin. Popular pentru familii si copii, Kemer ofera vacante de calitate care se bazeaza pe ideea distractiei in familie sau intre prieteni. Kemer are si port iar in oras puteti gasi o multime de restaurante, cafenele, baruri si magazine. Cum ar putea cineva sa nu se bucure de o vacanta relaxanta intr-o statiune cu imprejurimile pitoresti minunate, un fundal de munte si vederi uimitoare ale Marii Caspice?

Kemer ofera toate tipurile de cazare pentru vacante, pentru toate bugetele disponibile, inclusiv hoteluri de lux de cinci stele sau hoteluri de trei stele mai economice. Datorita cererii extrem de mari multe dintre hoteluri ofera acum si posibilitatea de all inclusive sau ultra-allinclusive, iar o parte dintre hotelurile de lux ofera facilitati de spa. Turcia este foarte prietenoasa cu copiii, multe dintre hoteluri ofera cluburi pentru copii si divertisment pentru acestia. Cele mai ieftine hoteluri din centrul Kemerului sunt ideale daca mergeti acolo pentru viata de noapte. Pentru seriile mai silentioase vizitatorii se pot bucura de o masa linistita intr-o taverna traditionala sau la unul dintre restaurantele de calitate de top din oras. Nu uitati sa gustati din pestele prins la nivel local. De asemenea va recomandam sa rezervati excursii in Kemer de la agentiile de turism si sa profitati din plin de ofertele lor last minute Kemer.

Cele mai multe plaje din Kemer sunt linistite si virgine, perfecte pentru relaxare la soare si se bucura de mai mult de 300 de zile pe an de soare. Plajele au ape cristaline, calme si calde care sunt perfecte pentru familii. Astfel un sejur Kemer nu este doar pentru relaxare pe plajele frumoase. Exista o multime de activitati, inclusiv rafting, scuba diving, snorkelling, windsurfing, ski nautic sau puteti explora muntii din jur. Primavara si toamna sunt cele mai bune pentru astfel de activitati cu temperaturi ale aerului ce raman in jur de 20 de grade Celsius, briza rece facand activitatile mai placute.

Kemer este o baza ideala pentru explorarea statiunilor de pe litoral, a plajelor frumoase si a siturilor antice de-a lungul liniei de coasta. Cufundata in istorie, exista o multe de locuri de vizitat in vacanta dumneavoastra in Kemer, inclusiv orasul Antalya, orasul de coasta din Olimpos, orasele antice din Side si Perge, Phaselis, care a fost odata un oras port. Alte locuri de interes demn de o vizita sunt Poarta lui Hadrian, baile publice si Agora. Daca doriti sa calatoriti un pic mai departe, exista Antalya si celebrele pesteri Bedibi. Kemer se bucura de un lung sezon de vacanta pe plaja din cauza excelentului climat mediteraneean.

Aceste hoteluri Kemer au oferte ieftine de vacanta chiar si in sezonul de vara de varf. Verile uscate, ofera temperaturi care ajung pana la 40 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.