La ce companii de rent a car ieftin puteti apela pentru a primi masina dorita

posted in: Inchirieri | 1

Majoritatea firmelor de inchirieri auto ofera clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de masini, dar acest lucru nu va garanteaza insa ca veti primi exact masina rezervata. Daca ati fost pus in situatia de a va cauta masini de inchiriat, ati observat ca autoturismele sunt impartile pe clase: clasa A este rezervata autoturismelor mini, economice, clasa B sunt autoturisme mici sau compacte cum sunt cele de tip sedan, hatchback si universal, clasa C este clasa medie compacta, clasa D care face trecerea spre clasa de lux, fiind foarte mici diferente intre acestea, clasa E—business clas, clasa F—clasa premium si clasele K si L care includ masini de teren si respectiv minivan sau van.

Aceasta clasificare le ofera companiilor de inchirieri posibilitatea de a oferi masina pe care o doresc ei dintr-o anumita clasa aleasa de dumenavostra si nu autoturismul rezervat deoarece, de regula, acestia isi rezerva dreptul de a oferi o masina similara. De exemplu daca dumeavostra rezervati un VW Golf VI puteti primi un VW Polo sau un Renaul Clio deoarece fac parte din aceeasi clasa. Daca faceti o astfel de rezervare intrebarea pe care va veti pune-o va fi:

Ce marca/model de masina voi primi?

Daca ajungeti sa va puneti o astfel de intrebare este bine sa urmariti ce recomndare face firma respectiva la clasa aleasa pentru a va face o idee despre masina pe care o veti primi, sau puteti urmari review-urile de pe site ale clientilor care au apelat la serviciile lor, pentru a vedea ce masini au primit ei. In acest mod puteti verifica totodata si cat de multumiti au fost clientii care au apela la ei.

Pentru a evita astfel de grij, recomandarea noastra este sa va informati inainte de a face orice rezervare si sa apelati la companii de rent a car care va pun la dispozitie exact masina rezervata. Asfel veti sti din momentul rezervarii la ce sa va asteptati si ce serviciu platiti. Nu trebuie sa va puneti tot felul de intrebari de genul:

Oare imi va incapea bagajul in masina?

Sau

Vor sta confortabil pasagerii din spate?

Eliminati din start astfel de griji apeland la serviciile companiilor precum Eco rent a car Cluj, care va pune la dispozitie nu doar marca si modelul dorit de dumneavostra, ci si culoarea masinii preferate (in limita disponibilitatii).

One Response

  1. paraschivrazvan25

    Ce nu am inteles de aici: de ce nu pot gasi rapid masinile care au cutie manuala sau cutie automata?

Leave a Reply