La ce ne ajuta bocancii de protectie?

posted in: Servicii | 0

Accidentele la nivelul picioarelor sunt de departe cele mai intalnite incidente care se petrec la locul de munca.

Intepaturile, entorsele, fracturile, strivirile si numeroase alte evenimente neplacute pot afecta starea de sanatate si implicit randamentul oricarui angajat. Pentru a lucra intr-un mediu sigur si a evita orice intamplare nefericita care va poate provoca numeroase neplaceri, este absolut necesar sa purtati un echipament de protectie adecvat, care sa va ofere siguranta si confortul necesar la locul de munca. Exista numeroase meserii care prin natura lor va expun la diferite riscuri si care impun purtarea unor echipamente precum bocancii de protectie. Alegerea acestora trebuie sa tina cont de numeroase criterii, pentru a putea sa va desfasurati activitatea la standardele normale.

O pereche de incaltaminte de protectie va ofera un confort sporit fata de o pereche de incaltaminte normala. Daca aveti contact cu suprafete durate sau petreceti foarte mult timp in picioare la locul de munca, un astfel de echipament este indispensabil, in cazul in care nu doriti sa va confruntati cu numeroase afectiuni.

Pentru ca meseriile sunt diferite si modelele de bocanci achizitionate din magazinul https://www.safetyone.ro/produse/s1/bocanci-s1 sunt variate si se adapteaza oricarui tip de lucru. Munca unui instalator nu este aceeasi cu cea a unei persoane care asfalteaza drumuri, asa ca fiecare pereche de bocanci este realizata din materiale speciale, rezistente si potrivite pentru meseria pe care o aveti.

Incaltamintea de protectie este creata special pentru a face fata cu brio oricarui factor daunator cu care puteti avea contact la locul de munca. Alunecarea, contactul cu diferite substante chimice, lovirea cu obiecte tari, acestea sunt doar cateva din aspectele mai putin nefericite pe care un loc de munca le presupune. Bocancii de protectie trebuie sa aiba marimea potrivita si sa nu va incomodeze in vreun fel activitatea.

Fiecare angajat sau angajator trebuie sa identifice cu exactitate nevoile specifice muncii pe care o desfasoara pentru a putea alege o pereche de bocanci potrivita. Acestia trebuie sa aiba o talpa plata, ca sa nu retina nisip sau pietre, sa detina un bombeu de protectie, un material rezistent la orice temperatura si o limba atasata in intregime care sa blocheze contactul cu diferite substante toxice. In felul acesta puteti evita orice accident si va puteti bucura de o activitate placuta in deplina siguranta. O pereche de bocanci de protectie va protejeaza impotriva socurilor electrice, contactului cu obiectele dure, asigura rezistenta la impact si la acumularea statica care va poate rani in momentul in care intrati in contact cu diferite elemente electronice.

Functiile pe care le poate indeplini o pereche de bocanci sunt diverse si se pliaza pe nevoile impuse de activitatea pe care angajatul o desfasoara. Produsul potrivit asigura protectia necesara la locul de munca si permite totodata libertatea de miscare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *