La drum cu navigatiile auto Dynavin

25/07/2011 | Autor: | Posted in Tuning

Partener de incredere pentru calatoriile lungi EDOTEC iti propune prin parteneriatul  exclusiv cu DYNAVIN sa lasi acasa teama de a calatori cu masina prin inima celor mai mari orase ale lumii, teama de zilele cu trafic intens sau, de ce nu , teama diverselor adrese uneori imposibil de localizat.

Ceea ce Edotec ofera soferilor paginile magazinului dedicat pe gps auto www.edotec.ro este mai mult decat un GPS, sunt sisteme de navigatie auto adaptate la inalta tehnologie din acest domeniu.

EDOTEC a luat nastere din dorinta de a spune STOP tuturor temerilor existente, dorind astazi sa va invite pentru cateva momente in lumea navigatiei auto dedicata, lumea unde temerile cu siguranta iau sfarsit !

DYNAVIN a gandit din prisma clientului si astfel a creat un dipozitiv de navigatie pentru fiecare tip de automobil existent pe piata.

De asemenea, a reusit performanta ca in aparate de mici dimensiuni cu un design greu de egalat sa integreze multiple functii precum : internet 3G, Bluetooth cu A2DP, Screentouch, slot de card SD, conector CAN-BUS cu posibilitatea integrarii comenzilor de pe volan, Radio Tuner AM/FM cu RDS, TV Tuner tip HD,DVD, interfata IPOD, port USB integrat, Televizor digital extern de mare viteza, sistem de navigatie prin GPS prin TMC.

Vizitand magazinul virtual www.edotec.ro veti descoperi o lume fascinanta a on line-ului, in care echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru consiliere si recomandari,  si cu siguranta veti reusi sa spuneti STOP temerilor legate de traseele lungi si necunoscute pe care le aveti de parcurs, dar si sa va minimalizati timpul petrecut in traficul urban infernal care ne sicaneaza zilnic.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager www.edotec.ro
S.C. DON 20 S.R.L.

Autor:

Magazinul online Edotec.ro, administrat si operat de S.C. Don 20 S.R.L. comercializeaza online cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism prin magazinul online specializat pe navigatii auto dedicate Edotec, importator autorizat al producatorului german Dynavin.

This author has published 6 articles so far.

Lasă un răspuns