Laptop Asus R555JB-XO009D – usor si ieftin

posted in: Calculatoare | 0

Rivalii celor de la Acer, au lansat un nou model de laptop cu calitati premium, fiind vorba despre laptopul Asus R555JB-XO009D, producatorii sai spunand ca este mult mai bun din punct de vedere calitativ, fata de seriile anterioare, respectiv Asus X sau Asus X, iar, daca exageram foarte putin, ne-am putea da seama ca este vorba despre o varianta de tip high-end a celebrului Asus N, avand caracteristici familiare cu acest model.

Aspectul acestui model de laptop este adaptat in special pentru oamenii de afaceri, liniile acestuia fiind mult mai moderne, in timp ce marginile sunt foarte putin rotunde, spre a crea un confort cat mai sporit, in timp ce, texturile cu textura de metal sunt mate, si acest lucru fiind un punct forte.

Carcasa acestui laptop este realizate in mare parte din aluminiu, iesind din tipar doar partea inferioara a laptop-ului, aceea fabricandu-se dintr-un plastic mai tare, avand rol de a izola termic laptopul.

De atlfel, si configuratia acestui laptop sporeste peformanta, procesorul recomandandu-se drept unul dintre cele mai bune procesoare Dual-Core de pe piata, pentru laptopuri, dispunand de tehnologii speciale Intel, ce au rolul de a creste performanta, aici amintind, evident, de cunoscutul Turbo Boost, acesta crescand frecventa procesorului in momente e suprasolicitare, dar si tehnologia Hyperthreading, ce, cu usurinta, face ca cele doua nuclee de tip fizic ale procesorului, sa se transforme in 4 nuclee virtuale, acestea facand ca procesorul sa functioneze asemeni unui model Quad-Core. Modelul Asus R555JB-XO009D este foarte bun spre a fi folosit in activitati de gaming, urmaritul de filme de tip Full HD / 4K, si, nu in ultimul rand, pentru activitati de tip office, navigare pe internet, editar audio si nu numai, chiar si modelarile 3D fiind foarte usor realizabile pe acest model.

Ca si specificatii tehncie, acest laptop sta foarte bine, cel ce se remarca in primul rand fiind procesorul, astfel, sub carcasa acestui laptop aflandu-se un model dual-core al cunoscutului Intel Core i5, ce trage la o putere de 3400 Mhz.

Un alt aspect interesant este si placa video, avand un model mai recent in materie de placa video, si anume Nvidia GeForce GT940M, o placa video de 2 GB, in timp ce, in materie de RAM, avem clasicii 4GB, de tip DDR3, acestia avand frecventa de 1.600 MHz. In special, cu ajutorul placii video deicate, putem rula cele mai recente jocuri lansate in ultimul timp, la caracteristici video de nivel mediu.

Anumite jocuri ce pot fi rulate pe Asus R555JB-XO009D sunt: GTA5, FIFA 2016, Counter Strike: Global Offensive, Saints Row 4, Far Cry 4, Dirt Rally, Battlefield Hardline, CoD: Advanced Warfare. Eu mi l-am achizitionat de aici http://laptopuri-ieftine.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *