Laptop ASUS ROG G551VW-FY179D

18/03/2017 | Autor: | Adaugat in categoria Calculatoare

Laptop ASUS ROG G551VW-FY179D – cel mai ieftin de pe piata in 2016.

ASUS a lansat o adevarata bijuterie in materie de laptop, fiind vorba de modelul ASUS ROG G551VW-FY179D, fiind un terminal dintr-o serie mai speciala, serie destinata in special pentru a avea o performanta sporita pentru gameri, iar, ca si o noutate, acesta este printre putinele modele de laptop-uri ce soseste cu o memorie DDR4 in materie de ram, dar si un procesor integrat in seria Intel Skylake.

Aspectul acestui model este unul mai mult futurist, combinand elemente ce arata puterea, cei de la Asus, axandu-se si pe clientii din mediul de afaceri, si nu doar la clasicii gameri, acest lucru reiesind si cu ajutorul metalului slefuit, dar si culoarea mata a laptopului, in timp ce, carcasa acestui model este fabricata dintr-un aliminu placut la atingere, iar, pe langa aspect, acest model ne mai prezinta si o colaborare la racirea cat mai rapida a terminalului.

In ceea ce tine de performanta laptopului ASUS ROG G551VW-FY179D, putem spune ca avem de-a face cu un adevarat monstru portabil, in materie de placa video, avand niste performante de cel mai inalt nivel, fiind special conceputa pentru gaming, in timp ce, ca si procesor, avem de-a face cu unul din cele mai bune modele in materie de laptopuri. Astfel, acest model de laptop poate fi folosit cu succes pentru utilizarea de zi cu zi, si anume, activitati de tip office, vizionarea filmelor sau navigaea pe internet, dar si functii de tip multitasking extrem, editare audio, sau poate chiar randari 3D.

Cu ajutorul procesorului, ce, in proces de Turbo Boost ruleaza la 3.5 GHz, si cu ajutorul lui Hyperthreading, tehnologie ce ii ofera posibilitatea modelului de procesor quad core, sau ruleze ca si un oca core.

In materie de placa video, ASUS ROG G551VW-FY179D a conceput modelul Nvidia GeForce GTX 960M, cu oe memorie de 4 GB, ce ulreaza pe 128 biti, fiind tipul de memorie DDR5, astfel, in afara vizionarii filmelor la rezolutii chiar 4K sau 8K, mai puteti rula si jocuri cu detalii maxime pe acest model, mai jos, fiind si o lista de jocuri ce pot fi rulate fara nicio problema pe acest model: GTA 5, Fifa 2016, Anno 2205, CoD Black Ops 3, Fallout 4, Far Cry 4, Assasin’s Creed Syndicate, Star Wars Battlefront, Mad Max, Watch Dogs.

Eu am cautat laptopuri ieftine pe google si l-am achizitionat de acolo.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 3 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …