LIbrarie online, beletristica – David Grossman

posted in: Literatura | 0

Descrierea cartii „Pana la capatul pamantului” de David Grossman

Librarie online Libraria 21 va aduce constant noutati din domeniul beletristica, carti pentru copii, carti dezvoltare personala.

Plasat in contextul contemporan al confruntarilor dintre israelieni si palestinieni, Pana la capatul pamantului este o cutremuratoare poveste despre iubire si prietenie, in care istoria intervine mereu cu brutalitate in destinul indivizilor. Personajul central al cartii, Ora, o femeie proaspat despartita de sot, pleaca intr‑o excursie prelungita prin Israel, cu rucsacul in spate, insotita de iubitul ei din tinerete, Avram.

Pentru Ora excursia este insa mai degraba o fuga din realitate: fiul ei, Ofer, a plecat intr‑o misiune de lupta, iar femeia este convinsa ca atat timp cat ea nu afla nici o stire din lumea reala, baiatul ei este in siguranta. Pe parcursul excursiei, cei doi vechi iubiti rememoreaza si reconstruiesc ciudatul triunghi conjugal ce le‑a marcat destinul, precum si momentele de rascruce ale vietii lor intr‑o lume unde razboiul pare a fi o realitate permanenta.(recenzie – librarie online, beletristica)

Beletristica

„Pana la capatul pamantului este capodopera lui Grossman. Flaubert a creat-o pe Emma, Tolstoi pe Anna, iar acum o avem pe Ora lui Grossman, protagonista unei carti zguduitoare, superbe, memorabile.” (Paul Auster- carti dezvoltare personala)

„Exista scriitori in ale caror cuvinte recunosti textura vietii. David Grossman este un astfel de scriitor, un maestru al detaliului si preciziei emotionale. Personajele lui nu raman in paginile cartii, ci se infatiseaza cititorului cu trupul invelit intr-o proza de o profunzime taioasa si o compasiune cuceritoare.” (Yann Martel – nu despre carti pentru copii)

„Grossman tese elementele esentiale ale vietii private in tapiseria istoriei si creeaza o panorama de o forta emotionala covarsitoare, o capodopera bine strunita, o poveste scrisa cu pasiune, ale carei personaje pline de viata sunt conturate extraordinar de clar. Acesta este unul din rarele romane care iti dau impresia ca ar putea schimba lumea.” (The New York Times Book Review- beletristica)

Carti dezvoltare personala

Librarie online Libraria 21 va aduce constant noutati din domeniul beletristica, carti pentru copii, carti dezvoltare personala.

„O carte disperata care reuseste cumva sa nu provoace disperare, o carte despre moarte care se fixeaza cu incapatanare asupra vietii, Pana la capatul pamantului este, ca orice mare creatie literara, un act de generozitate, deschis tuturor posibilitatilor umane.”

Librarie online Libraria 21 va aduce constant noutati din domeniul carti pentru copii, carti dezvoltare personala.

 

Follow promovareseo:

Promovareseo se ocupa cu descrierea serviciilor desfasurate de catre clientii sai si aducerea in fata potentialilor clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *