Comunicat Libris: 7 ani de activitate

20/05/2016 | Autor: | Posted in Afaceri, Comunicate de presa

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania implineste 7 ani de activitate pe data de 20 mai 2016. Cu ocazia aniversarii, echipa Libris a pregatit 7000 de cadouri pentru iubitorii de carte.
7 ani de activitate, 7000 de cadouri din partea Libris.

Pentru libris.ro 7 ani de activitate au insemnat 7 ani de munca, pasiune, dedicatie si efort sustinut, rasplatiti prin dovada unui interes pentru lectura si o crestere sustinuta a numarului de comenzi pe parcursul anilor. Succesul masurat in cifre arata ca o librarie online este o initiativa de succes iar era cartilor pe hartie este departe de a fi apus.

In cei 7 ani de la prima carte expediata in 2009, Libris.ro a reusit sa doboare recorduri in materie de distributie de carte pe zona de online, devenind cea mai mare librarie virtuala din Romania. Au fost vandute online peste 5 milioane de carti, in peste 1.3 milioane de comenzi plasate.

7000 de cadouri aniversare pe 20 mai

Ziua de 20 mai 2016 este marcata de desfasurarea unei campanii aniversare dedicata tuturor iubitorilor de carte care plaseaza o comanda pana la miezul noptii.

Clientii libris.ro vor primi un cadou aniversar garantat, indiferent de valoarea comenzii. Cele 7000 de cadouri pregatite pentru ocazie au o valoare totala de 80.000 de lei. Se estimeaza ca aceasta campanie va inregistra de 5 pana la 6 ori mai multe vanzari decat o campanie obisnuita.

Libris, o librarie pentru cititorul modern

Strategia de dezvoltare libris.ro pune un accent puternic pe feedbackul primit din partea clientilor. Pentru a se pozitiona corect in mediul online, echipa se concentreaza sustinut pe modernizarea site-ului si garantarea unei experiente placute pentru utilizatorul final.

7 ani de experienta in domeniu au demonstrat ca exista in continuare un interes clar pentru cartea tiparita iar raspunsul din partea clientilor motiveaza echipa de dezvoltare sa adauge noi categorii

Din anul 2016, Libris.ro urmeaza sa adauge 2 noi categorii de produse cu accent pe educatie si dezvoltare personala.de produse si titluri de carte cat mai diverse.

In acest sens putem aminti noile titluri din categoriile magazinului:  carti de dezvoltare personala sau literatura pentru copii, alaturi de  jocuri educationale

Despre Libris
Libris.ro, librarie online lansata in 2009 este cel mai mare magazin online dedicat distributiei de carte din Romania. In anul 2013, Libris.ro a initiat o campanie permanenta ce garanteaza livrarea gratuita prin curier pentru orice comanda. Libris.ro este divizia online a Libris SRL, companie specializata pe distributia de carte cu peste 25 de ani de experienta.

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro
0728.148.692

Autor:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns