Locatii care trebuie vizitate in Slovacia

posted in: Turism | 0

Cu ocazia calatoriilor trebuie sa vizitati cele mai frumoase locuri in tara in care ati calatorit. Daca urmeaza sa mergeti in Slovacia, exista foarte multe locuri in care trebuie sa ajungeti, care garantat o sa va fascineze. Ca sa puteti ajunge in cele mai frumoase locuri, din urmatoarele informatii veti putea sa va inspirati.

Unde trebuie ajuns in Slovacia?

Slovacia este o tara din Europa Centrala, care desi nu are iesire la mare, atrage foarte multi turisti, ceea ce se datoreaza atractiilor turistice si locurilor splendide. Capitala tarii este Bratislava si limba oficiala este slovaca. Cu ocazia unor excursii in Slovacia veti avea posibilitatea de a vizita foarte multe atractii si destinatii care o sa va fascineze, in plus veti putea sa luati parte la foarte multe programe interesante, astfel calatoria o sa fie activa.

Odata ajuns in Slovacia, trebuie sa vizitati cladirile frumoase si renumite, printre care se numara mai ales castelele, bisericile si nu numai. Cele mai renumite castele sunt urmatoarele:

– Castelul Bojnice
– Castelul Bratislava
– Castelul Krásna Horka

Pe langa vizitarea atractiilor, trebuie sa mergeti si in muzeele din tara, din care veti putea sa aflati mai multe informatii despre arta, istoria si cultura tarii. In acest caz trebuie amintit Muzeul National Slovac din capitala. Daca o sa calatoriti cu copii, va trebui sa vizitati destinatii care sa fie pe placul lor, cum ar fi Gradina Botanica din capitala si gradinile zoologice sau parcurile de distractii. Persoanele care doresc sa se odihneasca sau sa faca sport, trebuie sa viziteze statiunile balneare (Trenčianske Teplic, Velký Meder) sau statiunile montane (Tatra Mica sau Tatra Mare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.