Categorii
Lifestyle

Locul 2 si 3 pentru Pizzeria Arena la Campionatul International de Pizza

Sorin Marin de la Arena Pizzeria se intoarce acasa cu locul 2 la Pizza Creativa si locul 3 la Pizza Clasica, etape din cadrul Campionatului International de Pizza

In acest weekend Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (ACEEA) a fost gazda Campionatului International de Pizza. Evenimentul s-a desfasurat in superba locatie Palazzo Italia de pe lacul Fundeni.

Maestrii pizzeri si-au pus in valoare cunostintele si creativitatea in arta coacerii pizzei traditionale. Concursul a fost impartit pe 3 categorii: pizza clasica, pizza creativa si pizza alternativa (pizza dietetica sau pizza-desert). Pentru cei opt membri din juriu printre care Francesco Speranza (Presedinte) – Italia, membru ACEEA, Mario Savona, Claudiu Toader, Giulia Apa, Massimo Giambelluca si Ovidiu Cheabac au contat prezentarea produsului, gustul, dar si tehnica de preparare si coacere.

Braileanul nostru, Sorin Marin, a obtinut locul 2 la categoria de Pizza Creativa, fascinand juriul cu o combinatie de creveti si trufe pe un blat de pizza subtire si delicios, aromat cu ulei de masline.

Anul trecut, Sorin Marin a participat la editia a VIII-a a Campionatului International de Gatit in Aer Liber (Cupa Polus Center Cluj), cel mai complex eveniment gastronomic din Romania si Sud-Estul Europei la care a castigat Medalia de Bronz cu o pizza creativa bazata pe mozzarella, telemea, bacon, ardei gras, rosii cherry, ingredientul cheie fiind dulceata de ceapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *