Categorii
Hobby-uri

Locuri joaca

Grand Arena Playground este un impresionant loc de distracție pentru copiii de la cei mai mici până la cei voinici unde se vor putea juca într-un mediu educațional, sigur si primitor. Spațiul de joacă destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de mișcare.Punem la dispoziția copiilor dumneavoastră și un spațiu special amenajat pentru diverse activități precum, engleza, pictura etc.

La noi, spațiul de joacă este modern și dotat cu un playground în care copii vor descoperi cu un spirit aventurier impresionantul labirint supraetajat cu diverse obstacole, cu 2(douâ) tobogane, o piscină cu bile, tunele, serpentine, leagăne, balansoare, un cocotier menit pentru a antrena copiii la distractie prin balans, cățărare și echilibru, o saltea gonflabilă unde copii vor putea sări, și diverse alte jucării pentru copiii care vin să-și petreacă timpul la Grand Arena Playground.

Organizam petreceri si aniversari pentru copii in Bucuresti punand la dispozitie cele mai frumoase locuri de joaca pentru toti copiii.
Un impresionant loc de distracție pentru copiii de la cei mai mici până la cei voinici unde se vor putea juca într-un mediu educațional, sigur si primitor. Spațiul de joacă destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de mișcare.
Spațiul de joaca este modern și dotat cu un playground în care copii vor descoperii cu un spirit aventurier impresionantul labirint supraetajat cu diverse obstacole, cu două tobogane; o piscină cu bile; tunele; serpentine; leagăne; balansoare; un cocotier-menit pentru a antrena copii la distracție prin balans, cățărare și echilibru; o saltea gonflabilă, unde copii vor putea sări, și diverse alte jucării pentru copii care vin să-și petreacă timpul la noi.

Toate echipamentele de joacă sunt noi iar spațiul de joacă este acoperit cu materiale profesionale care oferă copiilor aflați la joacă protecție maximă. Echipa noastra poate inventa povestea preferată a sărbătoritului/sărbătoritei pentru ca visul să devină realitate și a avea cea mai grozavă petrecere cu o mulțime de prințese/prinți, clowni și spiriduși cu care se vor antrena în jocuri inedite și amuzante, în diverse concursuri de ștafete și strategie, vor dansa pe muzică ritmată, se vor bucura de multitudinea de baloane modelate( flori, fluturi, caței, inimioare, etc.) și vor fi pictați pe față în eroul preferat (Spiderman, pirați, prințese, fluture, cațel).

Iar pentru ca show-ul să fie fenomenal și distractiv trebuie decorat cu baloane și confetti ca micii exploratori de povești și aventuri să se bucure de multă voie bună. La Grand Arena Playground parinții se vor putea relaxa și răsfăța într-un spațiu special amenajat unde vor savura cafea, ceai, diverse băuturi și mâncare, urmărind programele TV preferate sau naviga pe internet.Părinții își vor putea supraveghea copii într-un mediu de-a dreptul confortabil.

Suntem partenerul specializat în servicii și programe de animație, precum și în divertisment special conceput pentru fiecare eveniment.Ne ocupam de si organizam cele mai reusite petreceri pentru copii si aniversari copii Bucuresti. Diverse evenimente din viața copiilor, precum: Serbări și Petreceri de Sfintele Sărbători de Paște, Ziua Copilului, Serbări de Sfârșit de An Școlar, Petreceri de Haloween, Serbări de Craciun, Botezuri, Prima Aniversare a Copilului (moțuri, turte). Adu-ti copilul sau copii la locurile noastre de joaca pentru a avea parte de consumul de enegie care are nevoie si eventual pentru aniversarea acestuia impreuna cu prietenii sau rudele.

Oferim diverse promotii pentru numarul mare de invitati si facem astfel incat sa fie convenabil pentru noi si pentru dumneavoastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *