Lucrari de licenta pentru studenti grabiti

posted in: Facultate | 0

Desi nu e perioada sesiunii, stiind ca romanul isi face vara sanie si iarna caruta, am intrat mai repede in febra cautarii unei lucrari de licenta ce va trebui sa o prezint la finalul studiilor.
Si cum Google e cel mai bun prieten al omului la o prima cautare am gasit un site care indruma studentul in realizarea unei Lucrari de licenta. http://www.lucrari-de-licenta.com

Discutand cu persoana care a raspuns la emailul meu mi-a dat toate informatiile necesare in alegerea unei lucrari de licenta, care dupa parerea mea avizata ma va ajuta sa iau un calificativ destul de bun.
Stiu ca un student ar trebuie sa-si realizeze de unul singur lucrarea de licenta dar din din cauza serviciului full time , serviciu din fericire bine platit , am ales aceasta cale in care sa deleg pe cineva care sa se ocupe in alegerea si redactarea unei lucrari de licenta in locul meu.
Persoana cu care am discutat pare in tema cu modalitatea in care se face alegerea, etapele ce trebuiesc parcurse in alegerea si redactarea unei lucrari de licenta. Inainte am cerut un cuprins al acelei lucrari care mi-a fost livrat pe mail asa ca sa stiu si eu despre ce este vorba inainte de citi lucrarea finala si sa vad lucrarea de dizertatie a fost bine aleasa si structurata si nu in ultimul rand preturile competitive si personalul bine pregatit.
Am stabilit de comun acord ca acea lucrare de licenta sa fie livrata pe email urmand ca printarea si legarea sa o fac eu ( avantajele serviciului ). Am inteles de pe site ca se poate alege ca modalitati de livrare a lucrarii de licenta: CD-ul, care va fi trimis prin posta; document printat, la care va trebui sa platiti ceva in plus, dar daca nu aveti posibilitatea de al tipari mi se pare o buna solutie, si varianta pe care am ales-o eu, cea de trimitere a lucrarii de licenta pe mail in format electronic. Daca studiati sau locuiti prin imprejurimile orasului Targoviste lucrarea de licenta poate fi livrata si personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *