Lucruri bune de considerat inainte sa investesti bani in instalatii frigorifice

posted in: Servicii | 0

Din perspectiva tehnica, aparatele frigorifice sunt definite ca echipamente termice cu functia de a lua caldura de la un mediu cu temperature mai scazuta si a o transfera unui mediu cu temperature ridicata.

Cele doua medii sunt numite sugestiv: surse calde si surse reci. Din punct de vedere istoric, efectele frigului asupra oamenilor si a alimentelor a fost observat inca din trecutul indepartat. In secolul XVIII se cunosteau in jur de 15 formule care se foloseau pentru scaderea temperaturii.

Folosirea frigului artificial a inceput in 1748, cand William Cullen a realizat prima demonstratie prin evaporarea unui agent termodinamic. Cea mai mica temperatura realizata artificial a fost realizata in 1978 si a masurat mai putin de minus un milion de grade Kelvin. Instalatiile frigorifice sunt cel mai des folosite in industria chimica, alimentara, extractiva, constructoare de masini si laboratoare de cercetari.

In momentul de fata, in Romania exista un numar de reprezentante care garantarea montarea si ingrijirea acestor echipamente. In general, primul pas este proiectarea, asamblarea si punerea in functiune a echipamentului. De asemenea, este crucial ca un service sa fie pus la dispozitia clientilor, care sa satisfaca si nevoile de reparatii ale utilajelor.

O firma care intrece aceste nevoi uzuale este Amadi, care se ocupa de productia tuturor dispozitivelor frigorifice in depozitul personal, aceste echipamente fiind utilizate in fabrici de procesare a carnii, de lapte, cu aplicatii industriale, in cadrul patinoarelor artificiale si a magazinelor de produse alimentare. Intr-un domeniu cu multe implicatii in arii diversificate ale economiei, seriozitatea si profesionalismul devin cerinte de baza.

Personalul bine instruit si specializat este nenegociabil, astfel asigurandu-se calitatea serviciilor comercializate si a multumirii clientelei extrem de diversificate. Cu preturi competitive, veti reusi sigur sa ajungeti la un consens cu una din firmele specializate din tara.

Din punct de vedere al financiara, este destul de probabil ca investitia ta in camere frigorifice sa implice un credit bancar, dar sa nu va lasati descurajati de acest lucru, garantia fiind pe termen lung iar investitia se va amortiza mai repde decat credeti.

Indiferent daca sunteti in faza de planificare sau stiti exact ce cautati, nu ezitati sa intrati in legatura cu cat mai multe firme pentru a fi siguri ca nevoile dumnevoastra sunt satisfacute complet. In situatia in care oferta de baza nu va multumeste, cereti specialistilor o solutie personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *