Luxury International

21/03/2011 | Autor: | Adaugat in categoria Afaceri

Esti in cautarea unei oferte imobiliare de lux, fie apartamente, vile, terenuri, la agentia Luxuri International Bucuresti gasiti tot ceea ce aveti nevoie.

Bazandu-si filozofia de afaceri pe crectitudine, deschidere si competenta, luxury international a captat increderea clientilor sai dezvoltand cu acestia relatii durabile, reciproc avantajoase si in masura sa o recomanda ca partener ideal pentru cei care deruleaz afaceri in domeniul imobiliar de lux, persoane particulare sau companii.

Compania care încă de la început s-a impus pe piaţa de real estate a Capitalei, prin targetul de public pe care îl abordează. Un public consumator de luxury level, exigent şi atent la nevoile sale şi starea de comfort pe care şi-o doreşte.

Luxury International este o agenţie de consultanţă şi vânzări imobiliare, specializată pe segmentul premium, care are în portofoliu doar proprietăţi exclusive, care oferă servicii personalizate de marketing, promovare şi vânzare de proprietăţi deosebite, precum castele, vile de patrimoniu sau dezvoltări imobiliare speciale.

Va oferim apartamente dorobanti , apartamente kiseleff, apartamente primaverii, apartamente herastrau, apartamente aviatiei, apartamente pipera, apartamente baneasa, apartamente nordului, apartamente cotroceni, apartamente otopeni, deasemenea vile dorobanti, vile kiseleff, vile primaverii, vile herastrau, vile aviatiei , vile pipera, vile baneasa, vile nordului, vile cotroceni, vile otopeni, iar daca sunteti in cautarea de terenuri va oferim terenuri dorobanti, terenuri kiseleff, terenuri primaverii, terenuri herastrau, terenuri aviatiei, terenuri pipera, terenuri baneasa, terenuri nordului, terenuri cotroceni, terenuri otopeni.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 6 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …