Machiaj profesional

posted in: Moda | 0

Produsele decorative de machiaj profesional iti permit sa faci fata oricaror imperfectiuni ale pielii si ofera o libertate completa pentru experimentarea imaginii. In acest sens, produsele cosmetice de machiaj profesional sunt deosebit de atractive. Cu ajutorul lor poti crea o imagine de “coperta”.   

Cum difera machiajul profesional de cel obisnuit 

Principalul lucru care distinge produsele cosmetice profesionale de cele obisnuite este scopul. Produsele cosmetice pentru machiaj profesional, sunt reprezentate de marci renumite, si in marea lor majoritate combina imaginea cu ingrijirea. Acestea includ componente hidratante, complexe cu efect anti-imbatranire, pudre minerale si multe alte componente naturale, datorita carora machiajul va fi confortabil de dimineata pana seara. La crearea unor astfel de produse de infrumusetare, se acorda o atentie deosebita texturii, care trebuie sa fie placuta, sa aiba o aplicatie usoara, iar efectul sa fie de lunga durata. 

Cosmeticele profesionale functioneaza in primul rand pe rezultatul estetic. Sunt folosite pentru sedinte foto, filmari, imagini pe catwalk, ceea ce inseamna ca ar trebui sa creeze imagini vizual impecabile. Formula acestor produse poate include extracte de plante sau, de exemplu, acid hialuronic, pentru o mai mare stabilitate, chiar acoperire, protectia pigmentului impotriva oxidarii etc. Chiar si cele mai bune produse cosmetice profesionale pot arata neconcordante: designul unei palete sau tuburi pentru un machiaj este o problema secundara. Sunt mult mai importante ingredientele naturale, aplicatoarele si distribuitoarele ergonomice, cantitatea potrivita si calitatea deosebita. 

Caracteristici principale ale produselor de machiaj profesional 

De regula, pigmentii din produsele cosmetice profesionale sunt curati, astfel incat pot fi amestecati dupa cum se doreste. Pentru o imagine perfecta, poti avea nevoie de o nuanta rara sau neobisnuita, pe care o poti crea cu propriile maini si pe care sa o poti regla dupa bunul plac. Datorita caracteristicilor texturii si saturatiei, atunci cand le amesteci, se obtine intotdeauna culoarea dorita. 

Nivelul concentratiei de pigmenti in produsele cosmetice profesionale este de aproximativ 80-90%, iar in mod obisnuit, rareori mai mult de 30%. Pigmentul saturat chiar si atunci cand este aplicat intr-un singur strat subtire, arata foarte luminos, se stabileste ca un invelis dens, ceea ce inseamna ca pentru a lucra cu acesta trebuie sa stapanesti perfect toate tehnicile de machiaj. In plus, intensitatea ridicata a pigmentilor, iti permite sa efectuezi machiajul cu un numar minim de straturi, fara a supraincarca fata. 

Produsele cosmetice profesionale sunt reprezentate de un numar foarte mare de produse, cum ar fi baza de machiaj, pudra minerala, creion pentru sprancene, creion pentru buze, mascara, ruj de buze, farduri de pleoape, farduri de obraz, fond de ten si multe altele, care difera prin formula si metodele de aplicare, consecventa si caracteristici de finisare, precum si posibile combinatii cu alte produse de infrumusetare. Toate aceste nuante sunt de o importanta fundamentala. 

Cosmetice profesionale pentru cosmetologisau pentru toata lumea? 

Formulele, texturile, intensitatea pigmentului si chiar caracteristicile de ambalare ale produselor cosmetice de machiaj profesional, sunt adaptate nevoilor si, cel mai important, abilitatilor de machiaj. Toata lumea poate cumpara astfel de produse de machiaj profesional din magazinul online paese.ro si poti conta  pe efectul wow. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *