Categorii
Arhitectura

Magazinul de proiecte

Magazinuldeproiecte.ro se ocupa cu proiectare de imobile de toate marimile, de la un simplu proiect casa tip, dar si de constructie case sau mansardare pana la constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale.

Magazinuldeproiecte ofera si servicii de consultanta atat in vederea achizitionarii unui teren cat si pentru achizitionarea unui imobil existent sau pentru executia lucrarilor de constructie de case mici si nu numai.

Specalistii de la magazinul de proiecte se preocupa continuu sa inteleaga dorintele clientului in asa fel incat sa elaboreze proiecte originale, adaptate la particularitatile spatiului pus la dispozitie. Misiunea lor este de a gasi solutii practice si inovatoare, folosind cele mai moderne tehnologii existente oferite la cel mai inalt nivel de calitate.

In privinta aspectului financiar, Mazazinuldeproiecte vine din nou in ajutorul celor interesati oferind o gama variata de proiecte de case ieftine dar si adaptate cererii fiecarui client. Pentru a veni in ajutorul clientilor, Magazinuldeproiecte.ro ofera o biblioteca cu peste o suta de proiecte case mici dar si mult mai spatioase. Astfel clientul poate opta direct pentru un proiect de casa tip sau poate solicita anumite modificari ale planurilor care sa fie in concordanta cu dorintele si nevoile proprii.

Experienta membrilor echipei Magazinuldeproiecte acopera toate serviciile implicate in activitatea de proiectare: arhitectura, urbanism, inginerie structurala, instalatii sanitare, termice si electrice, proiecte de amenajare interioara, urmarire si executie lucrari de constructii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *