Mancare la oala Ilfov cu gustul copilariei

posted in: Servicii | 0

In meniul Cratita Delicioasa, au fost adunate mancaruri familiare din copilaria tuturor celor nascuti si crescuti in Romania. Pentru bucatar este important ca mancarea sa fie copioasa, sanatoasa si nu foarte complicata. Bucatarii incearca sa faca modificari in meniu, ghidati de principiul sezonalitatii: vara sunt adaugate mai multe legume proaspete, iar in sezonul rece se ofera mancare la oala Ilfov copioasa si calda. In meniu exista o multime de tocanite si preparate la cuptor, iar acest lucru nu este o coincidenta. Bucatarii si-au dorit sa pastreze o asociere puternica cu traditiile gatitului de casa din tara noastra, asa ca aceasta tehnologie de gatit a devenit principala preocupare. De asemenea, se ofera o duzina de supe de casa din care sa alegi, disponibile ca mancare la oala Ilfov. Nivelul constant al calitatii alimentelor este foarte important pentru Cratita Delicioasa. In acelasi timp, filosofia de gatire, nu presupune utilizarea de conservanti si potentiatori de aroma, ci doar produse naturale.

Mancare la oala Ilfov – bogata si satioasa

Alegand tehnologii de gatire lenta, se asigura calitatea, deoarece este mai usor sa o controlezi la coacere si la fiert. Iar alimentele preparate in acest fel supravietuiesc mai bine reincalzirii si transportului. Pentru Cratita Delicioasa sunt importante toate retetele care au ajuns in varianta finala a meniului, dar poate cel mai preferat si personal fel de mancare este tocanita, pe care o gatesc adesea pentru cei dragi de acasa, prin serviciul de livrare mancare la oala Ilfov. Bogat si satios, cu cartofi si diverse carnuri, nu lasa pe nimeni indiferent. Un alt fel de mancare este supa de pui cu taitei de casa. O reteta foarte echilibrata, elaborata cu scrupulozitate de bucatarul chef in mai multe variante. Aceasta supa este indragita de bucatar pentru familia sa, asa ca nu a ezitat sa o includa in meniul.

Toata mancarea la oala este pregatita intr-o bucatarie mare. Singurele feluri de mancare care sunt pregatite in avans sunt ciorbele, borsurile, supele si tocanitele. Restul sunt facute pe comanda. Tocanita si unele preparate calde care sunt livrate ca mancare la oala Ilfov, dureaza mult sa se gateasca, aproximativ o ora si jumatate, asa ca livrarea imediata dupa comanda nu va functiona. De aceea, preparatele calde vor ajunge la masa ta la 2–2,5 ore dupa comanda. Insa, poti programa in avans livrarea, specificand o ora convenabila pentru tine. O caracteristica distinctiva a serviciului este concentrarea puternica asupra familiei. De la bun inceput, reprezentantii Cratitei Delicioase s-au gandit ca mancarea ar trebui sa devina parte a confortului casei, sa fie asociata cu o masa care sa-i aduna pe toti la masa: generatia mai in varsta, parintii si copiii. De aceea, ofera portii uriase de mancare la oala, care vor fi suficiente pentru pranz sau cina – cu putin mai mult pentru data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *