Manipularea page rank-ului

posted in: Internet | 0

Cu totii ne dorim sa fim cat mai vizibili in mediul online, in special daca detinem o afacere a caror vanzari se bazeaza doar in acest mediu. In acest caz, putem spune, fara teama de a gresi, ca cifra de afaceri este direct proportional cu numarul de vizitatori pe care-I atragem pe site. Concurenta firmelor si a magazinelor online din orice domeniu de activitate este acerba, cu totii cauta sa aibe intaietate la afisarea unei interogari in motoarele de cautare. Deocamdata, cei mai multi vizitatori noi, provin din randul acleora care cauta o informative pe Google, de exemplu, care sa-I conduca apoi catre o anumita adresa referitoare la interogarea sa.

Asadar, daca detineti un site prin care va promovati afacerea sau site-ul in sine este afacerea dumneavoastra si doriti ca acesta sa fie promovat corespunzator, trebuie sa va ganditi in primul rand la serviciile SEO ale firmelor de webdesgin.

SEO sau Search Engine Optimization reprezinta manipularea spyderilor si crwalerelor motoarelor de cautare care identifica, prin intermediul unor cuvinte cheie si a unor descrieri in concordanta cu continutul textual sau graphic al sie-ului, paginile de care utilizatorul este interest si le afiseaza intr-o anumita ordine. Asadar, subliniem faptul ca este extrem de important a se allege cuvintele cheie potrivite in concordant cu continutul. Cuvintele cheie pot fi simple sau compuse, pot contine nume proprii sau acronime, important este sa aibe un grad de cautare in randul motoarelor de cautare. Webdesignerii se folosesc adesea si de Google Adwords, o aplicatie care le permite sa stabileasca cat de interogat este o anumita expresie.

In concluzie, serviciul de SEO este o paricularitate a webdesignului si este imperios necesar in drumul catre monetizarea site-ului. Pin intermediul unor cuvinte cheie si a descrierilor bine alese aveti toate sansele ca articolele cu trimitere la site-ul pe care-l detineti sa apara intre primele rezultate ale unei interogari in bara de cautare a Google-ului sau al oricarui alt motor de cautare.

Pentru un serviciu SEO de calitate, apelati la Nidweb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *