Marii producatori de tractoare viticole

posted in: Comunicate de presa | 0

Vinul este un produs foarte cunoscut si apreciat in zilele noastre. Viticultura este sectorul care se ocupa cu recoltarea si cultura vitei de vie pentru producerea acestuia.

Astfel, acest sector a devenit mai bogat in concurenti din toate partile ale lumii, Franta fiind una din tariile lider in materie de productie a vinului, avand o calitate superioara.

Echipamentele viticole

Pentru a tine pasul acestor concurenti este nevoie de o productie dezvoltata cu o calitate superioara iar pentru aceasta este nevoie de materialele specifice culturii vitei cum sunt tractoarele viticole.

Marii producatori de tractoare viticole

Marii producatori de echipamente agricole au ajuns si in acest sector intrucat acesta s-a dezvoltat iar necesarul utilajelor este mare.

Astfel de brandurile cu notorietate in lume care produc game largi de echipamente viticole sunt: John Deere, New Holand, Kubota, Caterpillar, JCB si altii.

Compania cea mai cunoscuta in materie de utilaje agricole este John Deere care se afla pe locul intai pe piata utilajelor agricole dar si a constructiilor in producerea unor game importante de tractoare agricole si viticole, aproximativ 6.000 pana la 8.000 de masini în Statele Unite si 42.000 in intreaga lume.

Producatorul de echipamente agricole New Holland se afla si el in topul celor mai cunoscute branduri avand echipamente viticole cum este si tractorul viticol.

Alta marca cunoscuta este Kubota fiind primul constructor de masini agricole iar tractorul viticol Kubota este cunoscut ca fiind unul din cele mai bune dintre aceasta gama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.