Marirea feselor

posted in: Sanatate | 0

Marirea feselor fara operatie, prin injectare de grasime

Marirea feselor reprezinta una dintre cele mai cerute operatii sau proceduri de chirurgie estetica in Brazilia. La noi in tara marirea feselor cu implanturi fesiere de silicon, este destul de rar ceruta.

Procedeul este unul delicat atat datorita tehnicii care chiar daca este stapanita foarte bine si minutios, exista totusi complicatii atat imediate cat si la distanta.

Pentru a da un plus de definitie feselor si a evidentia rezultatul remodelarii, regiunile inconjuratoare cum ar fi talia, partile externe ale coapselor sau regiunea sacrata se pot lipoaspira. In acest fel se obtine un aspect suplu al corpului, cu fese bine definite, rotunde. Acest procedeu poate adauga volum in oricare parte a feselor se considera necesar, chiar intreaga fesa putand fi marita; limitele procedeului sunt stabilite doar de cantitatea de grasime avuta la dispozitie

Recuperarea ( dupa interventia de marire a feselor ) presupune un disconfort moderat, ameliorat de medicatie antialgica. Timp de aproximativ 2 saptamani trebuie evitat statul pe scaun si efortul fizic. O mica parte din grasimea injectata se absoarbe postoperator dar cantitatea ramasa la un an este cea care va ramane definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *