Marturiile pentru nunti si botezuri

posted in: Nunti | 0

Stim cu totii cat de important este pentru noi, dar si pentru cei apropiati si dragi noua, un eveniment precum nunta sau botezul. Pentru cei care organizeaza astfel de evenimente, nu numai ca sunt importante, dar pot deveni si solicitante.

Nunta este probabil cea mai semnificativa etapa pentru viata de cuplu a viitorilor soti : cei doi miri, inconjurati de familiile iubitoare si prieteni de suflet, cu totii impreuna pentru a sarbatori pasul pe care mirele si mireasa s-au decis sa-l faca. Nimeni nu-si doreste ca o astfel de petrecere sa treaca neobservata, sau sa fie uitata prea curand. De aceea, traditia de a oferi marturii tuturor oaspetilor a fost pastrata timp de generatii. Un cadou pentru nuntasi, cadou ce va reaminti mereu despre ziua in care cei doi indragostiti si-au jurat iubire eterna. Un cadou incarcat cu dragoste si recunostinta.

Botezul este cel mai improtant eveniment din viata celui mic, este prima petrecere dedicata exclusiv lui, venirii sale pe lume si a iubirii nemarginite din partea parintilor sai. Oferirea marturiilor transforma aceasta zi intr-una de neuitat.

mopo.ro/marturii-pt-botez/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *