Masinile de inchiriat din Bucuresti – o alternativa la achizitionarea unei masini personale?

posted in: Inchirieri | 0

Motivele pentru care romanii apeleaza la serviciile de inchiriat masini in Bucuresti sunt variate – scopuri turistice, intalniri de afaceri, prieteni din strainatate care doresc sa viziteze imprejurimile orasului si chiar defectiunile survenite la automobilul personal. Toate acestea sunt motive pe termen scurt care ii determina pe romani sa apeleze la masinile de inchiriat din Bucuresti, insa exista o serie de alte motive pentru care clientii firmei de inchiriari Kamo Auto sa incheie un contract pe termen lung.

Achizitia unui autoturism nou se poate dovedi o bataie de cap din punctul de vedere al birocratiei prin care trebuie sa treceti pana a ajunge in punctul in care autoturismul a intrat in posesia Dvs. Apelarea la serviciile de inchirieri auto prezinta o multime de avantaje pe termen lung:

– nu va mai trebui sa faceti drumuri pentru inmatricularea masinii, plata taxelor si a impozitelor ori pentru intretinerea acesteia (revizii periodice, uzura, achizitionarea anvelopelor de iarna etc.);

– inchirierea unei masini este mai rentabila dpdv financiar decat achizitionarea unei masini noi;

– puteti schimba oricand modelul;

– este bine de retinut ca pretul de inchiriere auto scade odata cu prelungirea perioadei de inchiriere.
O inchiriere pe termen lung presupune semnarea unui contract cu inchirierea unei masini pe o perioada de cel putin 30 zile consecutive cu alte clauze fata de cele mentionate intr-un contract de inchiriere auto pe termen scurt. Tot ce aveti de facut este sa contactati firma de inchirieri de masini online ori direct la sediu si apoi sa va alegeti modelul preferat in functie de stilul si de cerintele Dvs. iar restul sa il lasati in seama acestora.

Daca doriti ca masina sa fie adusa intr-o anumita locatie ori chiar acasa la Dvs., puteti mentiona acest detaliu firmei de la care doriti sa inchiriati masina iar apoi nu mai ramane decat sa va bucurati de avantajele unei calatorii in siguranta si confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *