Medicii din Buzau sunt specializati in dermatologie

posted in: Boli | 0

Daca ai nevoie de un doctor bun in dermatologie, chiar daca nu esti din Buzau ar fi recomandat sa-ti alegi un doctor din Buzau, acestia sunt specializati in dermatologie, foarte multi pacienti care au avut probleme care tineau de dermatologie si au fost tratati de medicii din Buzau, s-au declarat foarte multumiti, toti au fost vindecati.
In Buzau exista clinici private, dotate cu aparate performante si sunt formate din echipe de medici profesionisti, specializati in principiu pe dermato-venerologie, serviciile oferite de doctorii din cadrul clinicilor private din Buzau sunt de calitate. Exista cativa medici dermatologi foarte cunoscuti din Buzau care sunt apreciati de toti pacientii pe care i-au tratat gratie profesionalismului cu care isi desfasoara activitatea.

Dr. Patrascu Raluca medic dermatolog
Doamna Doctorita Raluca Patrascu este unul dintre cei mai cunsocuti medici primari in dermato-venerologie din Buzau, are cabinet particular unde pe baza unor programari sunt efectuate consultatii si diverse interventii chirurgicale.
Consultatiile au in vedere atat copii cat si adulti, efectueaza consultatii si pentru boli cu transmitere sexuala, face interventii precum crioterapie, electrocauterizare pentru papiloame, epitelioame, keratoze, veruci vulgare, insa pe langa dermato-venerologie, Doamna Doctorita a studiat si partea medicinii care se ocupa de dermato-cosmetica, oferind consultatii si celor care su nevoie de astfel de servicii.
Programare consultatiilor poate fi facuta prin intermediul telefonului la numarul 0764.525.547, de luni pana vineri intre orele 8-16. Cabinetul este autorizat, are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate din Buzau.

Doamna Dr. Dragomir Mariana medic dermatolog
O alta doamna distinsa care face parte din categoria doctorilor profesionisti specializati in dermato-venerologie este Doamna Doctorita Dragomir Mariana, care in urma unei experiente bogate si-a deschis un cabinet particular in Buzau unde ofera servicii de calitate precum consultatii atat pentru copii cat si pentru adulti, consultatii pentru bolile cu transmitere sexuala si interventii chirurgicale atunci cand este nevoie.
In categoria interventiilor chirurgicale se incadreaza electrocauterizarea pentru papiloame, epitelioame bazocelulare, veruci vulgare, crioterapie cu cryopten, dermatoscopie si fototerapie pentru boli precum vitiligo si psoriazis.
Programarea consultatiilor poate fi facuta la numarul de telefon 0238.412.000, cabinetul particular are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate din BUzau, aspect foarte important pentru pacienti.

Clinica Sapientek recunoscuta pentru sectia de dermatologie
In Buzau este o clinica particulara in cadrul careia lucreaza doctori profesionisti cu o experienta profesionala fara greseli, recunoscuta mai ales pentru sectia de dermatologie. Unul dintre cei mai cunoscuti doctori din clinica, este Domna Doctorita Daniela Iordache medic primar in dermato-venerologie. Serviciile oferite de clinica sunt de calitate, reprezinta centru de diagnosticare, tratarea pacientilor este efectuata cu aparate performante care se afla in dotarea clinicii. Clinica detine aparate performante pentru ecografia 4D, dermatoscopia digitala sau fototerapia cu lampi UVB.
Doctorii din cadrul Clinicii Sapientek ofera consultatii copiilor, adultilor, consultatii pentru boli cu transmitere sexuala, interventii chirurgicale precum electrocauterizarea, este dotata cu lampa Waldmann pentru interventii dermatologice si leziuni cutanate, HISTOFREEZER pentru crioterapie si sunt efectuate si testari alergice epicutanate

Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development. http://www.webdesignoptimizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *