Meniu botez Bucureşti perfect pentru bebeluşul tău

posted in: Afaceri | 0

De la aperitiv pâna la meniul de botez managerul restaurantului No Name Events îţi sta la dispoziție pentru a-ţi raspunde la orice întrebari pe care le ai despre un meniu botez Bucureşti. Perfect pregatite și prezentate cu dragoste, preparatele de prima clasa din restaurantul No Name Events te încânta cu delicii pentru un botez. Pe lânga delicatesele tradiționale romaneşti specifice pentru un botez, vei fi rasfațat cu delicatese de sezon şi pachete opţionale pentru botezul copilului tau. În ceea ce priveşte selecţia şi secventa meniului, îl poţi proiecta în întregime conform ideilor tale. Daca nu ai idee despre ce ar trebui sa conţina meniul pentru botez, ar trebui sa alegi unul dintre meniurile de botez pregatite de restaurantul No Name Events. Un meniu magic care este servit cu pricepere, întareşte sentimentul de a fi rasfaţat, în cea mai frumoasa zi din viaţa ta: botezul copilului tau.

3 meniuri botez Bucuresti in sectorul tau

Chiar daca este un botez, invitaţii aşteapta cu nerabdare sa guste un meniu botez Bucureşti realizat cu pricepere de bucatarii profesionişti. Cu siguranţa vrei sa oferi oaspeţilor ceva cu totul special în farfuriile lor, dar bugetul trebuie sa fie echilibrat. De aceea, un meniu botez Bucureşti la restaurantul No Name Events este de înalta calitate, dar la preţuri care îţi întrec aşteptarile. La acest restaurant renumit, vei beneficia de un meniu botez All Inclusive. 3 tipuri de meniuri pentru toate bugetele, 3 tipuri de meniuri care includ aperitive, mâncare, gustari, bautura, aranjamente şi evident tortul bebeluşului. Indiferent daca te afli în sectoarele 2,3,4, Berceni sau Popeşti Leordeni vei beneficia de un astfel de meniu.

Dupa cum am menţionat deja, exista 3 meniuri deosebite, precum Silver Clasic, Gold All Inclusive şi Platinum Ultra All Inclusive. Fiecare dintre aceste 3 meniuri include o gustare, sarmale, grill sau peste şi grill, garnitura, pachet bauturi Open Bar, şi în funcţie de meniu, mix cu alune şi covrigei, aranjament din fructe proaspete de sezon, îmbracarea meselor şi a prezidiului, tortul bebeluşului ( la alegere), ultimul meniu incluzând şi aranjamentele florale. De asemenea, exista pachete opţionale pentru sonorizare şi lumini eveniment, precum şi ursitoare de botez cu un spectacol oferit de 3 ursitoare, cu durata de 20 de minute.

Tendința este catre evenimente de botezuri  relaxate, dar speciale,  cu furnizori de servicii profesionale și doar cu cei mai prietenoşi ospatari. Ceea ce definește cel mai îngust cerc, însa, este determinat diferit în funcţie de serviciile oferite. Multe cupluri au familii numeroase și mulți frați. Planificarea începe cu 25 de invitați. Daca adaugi apoi câțiva prieteni, 60 de persoane sunt trecute rapid pe lista, ceea ce înseamna ca trebuie sa ştii numarul exact de invitaţi pentru a nu plati în plus. Experiența a aratat ca 40 -60 de persoane au o dimensiune cu care poți sa faci planuri în scurt timp și sa te distrezi în cel mai frumos restaurant. Cu Dj-ul potrivit, chiar și o astfel de petrecere poate fi grandioasa și exuberanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *