Mesaje inspirate pentru Anul Nou

21/12/2012 | Autor: | Posted in Divertisment

De Anul Nou distractia este cuvantul principal. Nu exista Revelion fara petrecere, fara bucurie, fara mese imbelsugate, fara bauturi fine si fara focuri de artificii.

Cum am putea sarbatori altfel Revelionul daca nu impreuna cu cei dragi? Petrecerea nu tine numai de distractie, de dans sau de alte lucruri usor superficiale ci tine mai mult de sentimentul de impreuna, de grup, de familie.

Insa nu trebuie sa uitam de cei care nu sunt aproape de noi si care nu petrec in acelasi loc si la aceasi petrecere. Trebuie sa ne gandim si la cei care sunt in alta tara, la prietenii care nu au avut posibilitatea de a ajunge la petrecere si la toate persoanele dragi noua. Astfel se face ca trebuie sa le trimitem mesaje prin care sa ii facem sa se simta aproape de noi, sa aiba senzatia ca desi fizic sunt departe, spiritual sunt exact acolo, intr-un coltisor si se bucura de atmosfera placuta.

Mesajele pot fi de mai multe feluri, totul depinde de felul in care va place dumneavoastra sa scrieti. Asa se face ca puteti sa creati chiar dumneavoastra anumite mesaje, sau daca considerati ca nu aveti destula imaginatie, atunci puteti sa accesati http://www.bree.ro/mesaje/anul-nou.php, un site care care va pune la dispozitie o varietate de mesaje.

Uraturi traditionale sau mesaje cu o tenta mai personala, aici gasiti orice. Bineinteles ca aveti nevoie si de rabdare pentru a putea gasi mesajul indeal. Cautati prin zecile de mesaje oferite mesajul care se apropie cel mai mult de dorintele dumneavoastra, iar apoi, fara sa mai stati pe ganduri, expediati-l fie prin SMS, fie prin e-mail daca preferati metoda comunicarii online.

Daca preferati alternativa traditionalista atunci ar fi foarte frumos sa scrieti mesajul intr-o felicitare pe care sa o expediati prin posta. Astfel, surpriza va fi de doua ori mai mare!

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 3 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns