Minunatul Belek – o bijuterie a Turciei

posted in: Vacante | 0

Hotelurile all inclusive din Belek va pot oferi o gama variata de atractii – in cele din urma si unele terenuri excelente de golf.

Unde este Belek? La origini erau doua sate mici, acum este un oras pe coasta Turciei care a fost construit special pentru luxul turistilor.

Ce ne ofera?  In termeni de cazare aceasta este o statiune high level si exista foarte multe oferte Belek. Ea are o selectie impresionanta de hoteluri de 4 si 5 stele si o plaja de nisip fin – o plaja pe care unii o descriu ca fiind cea mai buna din Turcia, dupa Antalya.

Dupa cum va puteti astepta, avand in vedere natura de lux de cazare, statiunea ofera de asemenea o gama superba de facilitati de recreere si de divertisment. Unele hoteluri all inclusive din Belek includ de asemenea in pret un numar semnificativ de activitati sportive si de agrement, dar cele de specialitate care sunt practicate in afara hotelului pot fi platite separat. Exista desigur o gama larga de activitati sportive de apa care sa profite de faptul ca Mediterana este chiar la usa dumneavoastra.

Golf – zona din jurul Belek-ului este renumita pentru golf si exista foarte multe terenuri in zona.  Cateva dintre acestea sunt considerate drept „provocatoare” si pot fi prevazute unele cerinte pentru intrare (desi acestea nu sunt intotdeauna politicoase). Toate sunt echipate si intretinute la standarde foarte ridicate. Este posibil sa iei concedii all inclusive in Belek care sa se bazeze pe jocul de golf. Preturile de asemenea pot varia considerabil in functie de tipul de vacanta pe care il alegeti.

Alte atractii – daca va place o evadare de la plaja, imprejurimile sunt pur si simplu pline de atractii culturale. Perge este un exemplu fantastic de ruine greco-romane foarte bine conservate, iar Aspendos are un amfiteatru celebru inca din lumea antica. Side merita de asemenea o vizita pentru a vedea templele ruinate de acolo. Daca insa va bucura natura si animalele salbatice, o vizita la cascada Kursunlu este o necesitate. Exista de asemenea numeroase oportunitati de mers pe jos, dar amintiti-va sa fiti bine pregatiti deoarece este extrem de cald, mai ales vara.

Ce inseamna de fapt vacantele all inclusive in Belek? Principiile unei astfel de vacante sunt bine cunoscute. Poate insa ca ceea ce este mai putin frecvent discutat pentru un sejur Belek este motivul pentru care – si atunci cand este de multe ori nu este probabil, de peste, accentul pus pe economii. Faptul este ca toate vacantele Belek ofera cu siguranta turistilor – liniste.

Cum? Chiar si cele mai bune hoteluri pot avea procedurile lor, procesele si administratia specifica. Cautand mereu baruri si restaurante, trebuie sa aveti mereu bani cash sau cardul la dumneavoastra, sa verificati mereu facturile, toate aceste veti vrea sa le lasati in spate macar in timpul concediului. Puteti face acest lucru atunci cand alegeti o vacanta de acest tip.

Relaxati-va – lasati Belek-ul si agentia de turism sa se ocupe de toata treaba grea pentru o vacanta Belek de vis in locul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *