Moda barbati

posted in: Moda | 0

Moda este prezenta inca din cele mai vechi timpuri in randul nostru, iar cu fiecare trecere a anilor au fost adaugate anumite elemente. Insa cu totii stim ca moda revine asa ca este bine ca fiecare dintre noi sa isi pastreze imbracamintea deoarece nu stim cand acestea pot reveni din nou.

Sa fii la moda presupune sa respecti anumite reguli atat in materie de culori, de felul in care imbini elementele de vestimentatie, dar nu uitati de accesorii deoarece sunt foarte importante. Daca pana acum mass-media nu avea un impuls atat de mare atunci cand vorbeam de moda, acum multi adolescenti au fost atrasi de manechinele care promoveaza anumite case de moda prin revista si televiziuni.

In materie de culori albul si negru nu se va demoda niciodata, insa anul acesta pe langa acestea se adauga o gama de culori destul de indrazneaza alcatuita din fucsia, galben neon, verde crud, rosu electris, mandarin, turcoaz etc.

Aceste culori imbinate corect se modeleaza perfect in materie de moda femei exprimand feminitatea si caldura de care avem nevoie, iar ca materiale specifice acestui an se poarta rochiile din materiale usoare precum voal, matase si dantela.

Pentru moda barbati designerii au creat o linie vestimentara destul de eleganta. Se poarta dungile si carourile, iar pe timp de zi stilul casual se pare ca va predomina in materie de haine barbati. Daca tot vorbeam ca accesoriile conteaza foarte mult, anul acesta ca model de incaltaminte predomina mocasinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *