Moda incaltaminte in sezonul rece

posted in: Moda | 0

In comparatie cu anul trecut, tendintele in incaltamintea pentru femei, s-au schimbat destul de mult. Astfel, s-a ajuns ca foarte putine piese de rezistenta din sezonul rece 2010-2011 sa se mai potriveasca in sezonul acesta, 2011-2012.
In acest sezon, exista o perceptie total diferita despre cum ar trebui sa se incalte femeile. De la cizme pana la ghete si pantofi, totul a fost modificat, schimbat, inoit. Ca trasaturi generale pentru toate piesele de rezistenta de acum, sunt blana si tocurile imens de inalte.
Femeile sunt la inaltime asadar sezonul asta. Haideti sa vedem ce pantofi se poarta. http://pantofionline.org/

Se poarta pantofii stil retro, cu talpa ortopedica inalta sau toc inalt, din lac si se asorteaza cu ciorapii care de doua sezoane, se tin pe val.
Cizmele sunt extravagante sau cu multa blana. Extravagant inseamna piele de reptile, cele cu multa blana, au pe langa acest aspect, tocuri imens de inalte, pana la 10 cm chiar.
Ghetele fac si ele parte din piesele de rezistenta in incaltaminte in acest sezon. Se poarta pana la glezna, cu talpa ortopedica inalta, si ele.
Cam asta e ceea ce se poarta in sezonul rece 2011-2012. Sa speram insa ca vor curge mai putini bani in visteria de la zara, daca va voi enumera cateva piese de anul trecut care inca merg si in acest an.
In primul rand, inca se poarta cizme retro cu toc gros. http://cizmedeiarna.com/

Urmeaza pantofii clasici cu toc cui si varf subtire, botinele cu platforma sau chiar si pantofii nude. Pe langa aceste piese, mai amintim si de pantofii peep-toe.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *