Montam folie auto Llumar in Brasov si nu numai

posted in: Tuning | 0

Suntem Glass Tuning si avem o vechime de peste 11 ani, suntem parteneri de incredere pentru reprezentantele auto din Brasov si, printre altele, suntem parteneri exclusivi al foliilor Llumar.

Aceasta folie, cu o vechime de peste 50 de ani, este cea mai cautata, atat pentru auto cat si pentru cladiri. De asemenea folia Llumar pe langa faptul ca nu necesita intretinere speciala este si renumita pentru stabilitate, calitate, rezistenta stratului la zgariere si durabilitate.

Stiai ca aproximativ 87 % dintre infractori sparg geamul cu ce au la indemana si in mai putin de 2 minute, masina este jefuita fie ca pasagerii sunt sau nu in autoturism. Folia noastra creste gradul de siguranta al autoturismului prin faptul ca impiedica vizibilitatea in interior si impiedica spargerea geamului cu usurinta.

Stiti si dumneavoastra la fel ca noi ca, vara, temperatura in interiorul autovehicolului pot deveni de-a dreptul insuportabile. Foliile Llumar pot reduce temperatura interioara cu pana la 16 grade, imbunatatind confortul calatoriei. De asemenea opreste si razele UV, cele care stim ca nu fac bine nici interiorului masinii si nici pielii oamenilor. Foliile auto Llumar pot opri pana la 99% din aceste raze nocive.

Foliile profesionale auto sunt facute din materii prime de cea mai buna calitate iar adezivul folosit este renumit pentru calitate, aderenta si claritate optica.

Echipa noastra de profesionisti se vor asigura ca folia auto Llumar este bine montata astfel incat sa aiba o durabilitate maxima.

De asemenea, cu aceasta folie va puteti personaliza masina asa cum doriti dumneavoastra. Culoarea nu se degradeaza in timp, aveti de unde alege din peste 50 de nuante, este compatibila cu culoarea originala din fabrica. Datorita montajului de calitate va garantam ca nu veti putea gasi nici macar o bula de aer ramasa, oricat ati cauta. Si in afara de faptul ca va protejeaza vopseaua originala si caroseria, nici nu se decojeste.

Gratie unui montaj de calitate, oferim o garantie maxima data de producatorul acestor folii auto profesionale

Portofoliul nostru cuprinde peste 22000 de masini infoliate din toata tara precum si parteneriate cu toate reprezentantele auto din Brasov. De-a lungul timpului am devenit si parteneri premium pentru Solsec, importatorul Llumar in Romania.

Aici ne gasiti: http://folie-auto-brasov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *