Motivele pentru care oamenii nu își doresc întâlniri online prin intermediul aplicațiilor de dating

posted in: Lifestyle, Societate | 0

Deși înțeleg reclamațiile comune referitoare la aplicațiile de dating, mulți oameni au ajuns să le dea târcoale și au găsit dragoste adevărată și repede într-o aplicație sau un site de matrimoniale, așa că trebuie să mai existe ceva în spatele scenelor, pentru cei care le urăsc.

Unii ar putea fi pur și simplu speriați. Teama de a vă pune acolo pentru ca întregul oraș să vadă că sunteți singur și să căutați este uneori foarte greu pentru unii oameni, mai ales dacă au fost singuri pentru mai mult timp sau o istorie a relațiilor pe termen scurt. Oamenii se simt jenați să se întoarcă pe internet și să fie judecati de oameni pentru că nu se află într-o relație sau că nu au ultimul lucru. Teama de eșec poate intra în joc aici, fără să-și dea seama, și în spatele scenei.

Dar aceste temeri sunt nefondate – pentru că persoanele din aplicațiile de întâlniri sunt de asemenea singure și in căutare, și nu există nicio rușine în asta. Ești cineva care știe ce vrea și investește timp în căutarea acestui lucru. Bravo tie!

Teama de respingere poate juca, de asemenea, un rol în ceea ce privește motivul pentru care unele persoane evită aplicațiile de matrimoniale. Ca și cum oamenii nu primesc destule “like-uri” pe contul lor de Instagram, persoanele din mediul online o iau personal chiar dacă persoana carora le-au scris sau le-au dat “swipe on”nu le-a trimis mesaj înapoi. Este în regulă! Exista un milion de posibile motive pentru care persoana nu le-a scris inapoi, si 99.9% din timp, care nu are nimic de-a face cu atractivitate si valoare ca persoana.

De ce trebuie sa aveți aceleași aptitudini pentru întâlnirile online ca si pentru întâlnirile din viata reala”.

Dar chiar dacă vei merge pe ruta IRL, iată adevărul: Va trebui să faci efortul ,indiferent unde incercati să întâlniți oameni Am auzit doar o poveste despre un prieten al unei prietene care s-a îndrăgostit și s-a căsătorit cu tipul de cablu care s-a arătat la ușa ei.

.Majoritatea oamenilor aleg întâlnirea online, deoarece este mai ușor și consumă mai puțin timp decât să mergi în oraș la o grămadă de grupuri care speră că există o persoană interesantă care se întâmplă să fie singură, atractivă pentru tine și atrasă de tine. Și la fel ca atunci când întâlnești pe cineva printr-o aplicație, va trebui să ai accent și intenție, să fii comunicativ, să ai granițe și să fii deschis și dispus să riști respingerea, ca să numim câteva, atunci când încearcă să faci conexiuni romantice în viața reală .

Dacă se dovedește că urăști întâlnirea offline, precum și online, acesta ar putea fi un semn că este timpul să vă relaxați și să faceți un pic de jurnal despre temerile dvs și esecurile tale cu privere la întâlniri. Este posibil să fie nevoie să vă adresați acelor lucruri mai profunde înainte de a găsi în sfârșit o persoană grozavă cu care să vă împărtășiți viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *