Naturalete de infant

posted in: Moda | 0

Copilaria este una dintre cele mai frumoase perioade din viata, poate pentru ca este o perioada lipsita de griji, in care avem o siguranta aparte. Mai mult decat atat, suntem liberi. Chiar daca e o aparenta libertate, suntem liberi cu noi insine. Ne permitem sa gresim si avem puterea de a incerca din nou. Suntem incurajati sa gresim. Iar acest lucru este minunat, caci pe masura ce crestem, invatam sa ne punem bariere si ajungem uneori sa ne inchidem ca niste arici. Imbracam alte costume in fiecare an, costume care nu ne reprezinta si nu spun absolut nimic despre noi. Fie ca suntem constransi, fie ca alegem noi sa le purtam, o facem oricum!

Iar uneori, invatam sa le dam jos, treptat, fiecare obiect pe rand si deja parca ne simtim mult mai bine si ajungem sa comunicam cu o parte uitata, cu farama de copilarie ramasa. Cat de minunat pozeaza copiii. Foarte multi fotografi prefera sa lucreze cu copii, pentru ca ei pozeaza chiar din placere. Cu orice i-ai imbraca, fie rochii copii , paltoane copii , costumase elegante, feminine, masculine sau androgine, lor le sta minunat. Nu au nicio urma de snobism sau importanta. Ei doar se bucura de atentie. Iar de cele mai multe ori poti vedea intregul univers in privirea lor, sinceritate, naturalete, fericire si poate chiar sensul vietii. Oricat de exagerat ar parea, priviti ochii unui copil.

Naivitatea este amestecata cu intelepciune, iar de multe ori am senzatia ca ei stiu si inteleg mult mai multe decat noi, oamenii mari. Noi uitam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *