Navigatii multimedia online

posted in: GPS | 0

Ajungem oriunde, repede, dupa un traseu prestabilit.

Timpul nu mai e pierdut pe strazi, aiurea, hartile nu mai sunt mototolite de nervi cand in loc sa ne duca la destinatie ne incurca si mai rau. Asta din 1978, de cand a fost inventat GPS-ul.

Odata cu trecerea timpului, pe langa GPS, inventatorii vin si completeaza functiile acestui aparat minune cu tehnici de ultima generatie.

Sistemul de navigatie auto dedicat reuneste intr-un dipozitiv elegant cu design modern functii indispensabile pentru o persoana activa si in moderna.

Pe langa functia de baza, GPS-ul, reuneste si functii multiple multimedia de tip internet 3G, procesoarele performante sunt de neglijat cand vine vorba de acest dispozitiv, memoria RAM mare de care dispune ajuta la stocarea datelor, functia Bluetooth vine si completeaza necesitatile noastre, Radio Tuner-ul este nelipsit din dotarea acestui sistem de navigatie si este completat de microcardul SD.

Adaptabilitatea dipozitivului la orice tip de automobil este garantia pe care compania EDOTEC o da clientilor sai, insa nu sunt uitate de asemenea pretul si certificarile de care acesta dispune.

Complexitatea sistemului de navigatie dedicat este data de dvd-ul din dotare, ecranul de tip HD, iluminarea cu LED de care dispune si de multe alte functii incorporate.

Acestea fiind spuse, sa ne oprim pentru o cateva minute la magazinul online specializat pe comert cu navigatii gps auto www.edotec.ro si sa ne facem un update cu privire la aceste dispozitive de navigatie, care la o prima privire aruncata asupra lor nu demonstreaza aproape nimic, insa odata ce incepem sa aruncam un ochi peste caracteristici ramanem placut impresionati.

Si daca nici dupa ce vedeti tot ce poate face acest dispozitiv micut nu sunteti convinsi ca va doriti unul in propria masina, amintiti-va cate ore pierdeti din viata cautand adrese si incercand sa gasiti ruta cea mai scurta catre destinatie.

Magazinul EDOTEC garanteaza utilitatea acestor sisteme de navigatie.

Pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de produse si pentru comenzi ne puteti contacta prin e-mail la contact@edotec.ro sau telefonic la 0744.57.97.97.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.

Follow Magazin GPS Edotec:

Magazinul online Edotec.ro, administrat si operat de S.C. Don 20 S.R.L. comercializeaza online cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism prin magazinul online specializat pe navigatii auto dedicate Edotec, importator autorizat al producatorului german Dynavin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *