Navigatii Skoda Octavia 2

12/03/2012 | Autor: | Posted in Automobile

Magazinul Edotec.ro aduce pe piata romaneasca nu mai putin de 5 modele de navigatie cu dvd pentru Skoda Octavia 2, unul dintre cele mai apreciate automobile in Romania.

Vine vara si doriti sa calatoriti cu masina alaturi de famile, sa descoperiti locuri noi si sa va bucurati de splendoarea naturii.

Deasemenea sunteti si posesorul unei masini skoda dotata cu toate accesoriile din gama de dotari.

In acest caz, lucrurile sunt foarte simple tot ce mai trebuie este sa porniti si sa va puneti in valoare spiritul de aventurier.

Din punct de vedere tehnic, sistemul de navigatie Skoda Octavia 2 este dotat cu accesorii de ultima generatie ce imbina performanta cu utilitatea.

Sistemul de navigatie are in componenta sa DVD portabil cu mai multe monitoare ce recunoaste mai multe formate, telecomanda, cititor de carduri SD, suport telefon, magazie pentru CD-uri, radio tuner, amplificator, GPS, conexiuni usb, interfata multimedia si citeste aplicatii pdf, word sau excel.

Sistemul de navigatie Skoda permite si conectarea la un set hands free asupra caruia poti avea controlul prin tastele situate pe volan care sunt multifunctionale.

Sistemul gps auto  ofera date reale din trafic, afiseaza pe monitor informatii de la sistemul climatoric si temperatura exterioara. Utilitatea sistemului se dovedeste in viata practica.

In cazul in care aveti probleme cu parcarea nu trebuie sa va faceti griji deoarece Skoda Octavia 2 este dotata si cu senzori de parcare pentru siguranta dumneavoastra care se pot conecta cu usurinta la navigatia auto.

Spatiul interior generos si vizibilitatea va asigura confortul la drum lung.

Pe langa spatiul interior generos, Skoda Octaavia permite montarea sisteme de depozitare practice, dar si suporturi pentru biciclete, ski, placi de surf pe acoperis.

Transportul se realizeaza in conditii de maxima siguranta datorita folosirii sistemelor performante de protectie testate de catre comisii de specialitate deoarece la noi siguranta este pe primul loc.

Pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de produse de navigatii dedicate sau comenzi ne puteti contacta prin e-mail la contact@edotec.ro sau telefonic la 0744.57.97.97.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.

Autor:

Magazinul online Edotec.ro, administrat si operat de S.C. Don 20 S.R.L. comercializeaza online cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism prin magazinul online specializat pe navigatii auto dedicate Edotec, importator autorizat al producatorului german Dynavin.

This author has published 6 articles so far.

Lasă un răspuns