Nikon D800

posted in: Fotografie | 1

Nikon D800 full-frame ofera un mix minunat intre: calitatea imaginii (chiar si la setari ISO ridicate), performanta AF, pret si robustete. Cu 50% mai multi pixeli decat la Nikon –ul vechi -D3X DSLR, D800 de 36.6 megapixeli costa cu toate acestea, mai putin de jumatate din pretul vechiului aparat. D800 a stabilit un nou standard imagine-calitate pe DxOMark.com, cu un scor de 95 (scor anterior de top: 89). Modelul D800 a obtinut un scor mult mai bun, 96, iar modelul E nu are nevoie de filtrul low-pass de anti-aliasing necesar majoritatii modelelor cu dispozitiv Bayer.

Pe langa calitatea uimitoare a imaginii, D800 este un aparat de inalta performanta, cu acelasi AF si aceleasi Sisteme de masurare ca nou model de aparat pilot Nikon profesionist D4. Desi corpul modelului D800 nu este la fel de robust ca varfului de gama D4, are un sasiu solid dar usor fabricat dintr-un aliaj de magneziu rezistent la intemperii meteorologice si la praf, plus o precizie de inchidere, cu o viteza maxima de 1/8000 sec. si testat la 200.000 de cicluri. Luminos, full-frame, vizorul pentaprisma din sticla optica SLR prezinta 100% din suprafata imaginii reale, in timp ce monitorul LCD mare de 3,2-inch ofera vizionare live eficienta.

D800 poate filma 1080p full HD video la 30 fps si 24 fps, 720p si la 60fps si 30 fps, in H.264/MPEG-4 AVC (MOV) format. Compresia B-frame asigura o lungime a clipului de pana la 29 de minute, 59 de secunde. Un microfon incorporat asigura sunetul mono, si exista un jack stereo pentru un mic extern.Senzorul mare full-frame produce imagini cinematice cu focus selectiv si are o capabilitate de filmare pe lumina slaba mult mai buna decat aparatele pro conventionale. Puteti trage videoclipuri cu aproape toate obiectivele Nikkor DX (lentile doar în modul de decupare DX, altele in modul FX sau DX), oferind o mare versatilitate cu distanta focala.

Ca pilotul D4, D800 poate transmite necomprimate 8-biti, 4:2:2 video Full HD la un ecran sau un dispozitiv extern de inregistrare digitala prin intermediul portului sau HDMI.
Sloturile duble de card va permit sa salvati fisiere de pe CompactFlash (inclusiv UDMA-7-compatibil) si SD / SDHC / SDXC (inclusiv UHS-1) media.
Acumulatorul optional MB-MD12 Multi-Power creste capacitatea de a capta si creste rata frame-urilor de la 4 la 6 fps in formatul DX de 15,4 MP redus.

mcfoto.ro

Follow deimnos:

Latest posts from

  1. fotograf nunta

    Tocmai am intrat si eu in posesia unui D800 si e ceva exceptional. Imi place mai mult ca D3S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *