Noile metode de copiat folosite de studenti

posted in: Electronice | 0

Daca tot sunt studentii in sesiunile de mariri si restante va propun sa aflati care sunt ultimele tendinte in arta copiatului.

Daca pe vremea mea se copia doar cu fituica acum exista nenumarate sisteme de copiat de la casti de copiat care nu sunt altceva decat niste handsfree minuscule si pana la microcamere, ceasuri gsm si alte gadget-uri de ultima generatie.

Exista deja foarte multe site-uri care promoveaza astfel de sisteme de copiat, dupa cum ati vazut in linkurile de mai sus, eu recomand www.spybest.ro, avand niste preturi foarte mici si produse performante, originale nu facute pe vapor.

In magazinul virtual SPYBEST puteti gasi produse in concordanta cu cea mai noua tehnologie in domeniul wireless, audio, video, microcasti wireless, handsfree fara fir, microcamere wireless si multe alte sisteme de copiat de o calitate exceptionala si la cele mai mici preturi.

Cei de la spybest asigura calitatea produselor vandute si in caz de defectare in conditiile certificatului de garantie reparatia acestora vor fi suportate de ei si NU riscati sa fiti pacalit de speculanti ce nu fac altceva decat sa va vanda improvizatii de produse care se defecteaza dupa cateva folosiri.

Nu recomand copiatul la examene, insa oricum majoritatea termina o facultate doar pentru a isi impresiona parintii, fara sa invete nimic, preferand sa plateasca examenele decat sa invete.

Deci, decat sa imbogatiti niste profesori care in loc sa-si faca meseria, trec mai usor un elev care plateste decat unul care stie… mai bine copiati cu stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *