Noile modele de led-uri cree

posted in: Stiinta si Tehnologie | 0

Noul led Cree XLAMP ® LED ofera o mare eficacitate si redare superioară a culorilor

Durham, NC – Cree , Inc ( Nasdaq : CREE ) , un lider de piață în iluminat cu LED-uri , anunță adăugarea de 80 , 85 și 90 indice de redare a culorilor ( CRI ) opțiunile sale XLAMP ® XP – G si XP – E cald – LED-uri albe . Multe aplicații de iluminat , cum ar fi retail , medical și de arhitectură , necesită precizie înaltă de culoare pentru a reda corect culorile obiectelor .

Cu generația anterioară de înaltă CRI LED-uri albe , creșterea calității de culoare însemna diminuarea eficacității terapeutice . Datorită noului high- CREE XP-G2 si XP – E , iluminat și designeri fixare poate avea ambele .

„High CREE este o necesitate pentru anumite aplicații care necesită o înaltă calitate a luminii , dar, în același timp , nu putem uita eficacitatea sistemului „, a declarat Massimo Santinon , brand manager i – Led , Linea Light SRL ” Noul XLAMP XP – E și XP – G cu CRI ridicat sunt combinația perfectă ne- au fost de așteptare pentru că ne va permite să abordeze noi piețe . ”

” Aplicații de iluminat necesita caracteristicile de performanță , și XLAMP familia Cree LED-uri oferă produse optimizate pentru aceste aplicații individuale „, a declarat Paul Thieken , director Cree de marketing , componente LED-uri . ” Nostru high- CRI XLAMP LED-uri poate oferi o calitate a luminii comparabilă cu halogen cu o eficacitate mai bine decat fluorescente . Și LED-uri de iluminat de clasă Cree sunt dovedit a fi una dintre sursele de lumină cele mai eficiente din lume , care poate permite mai multe modele – economice și aplicații . ”

Noul high- CRI XP – G este disponibil cu flux luminos de pana la 107 de lumeni la 350 mA în alb cald ( 3000 K ) , oferind eficacitate de 102 lumeni pe watt . Folosind această nouă

XP – G , designeri lampă cu LED-uri pot crea sisteme care sunt 70 la suta mai eficienta decat un halogen tradiționale PAR38 lampă și livra redare similare color .

High- CRI XP – G și LED-uri XP – E sunt similare cu standardul XP – G și LED-uri XP – E , respectiv , și pot lucra în sistemele existente, fără redesign . La fel ca și cu standardul XP – G si XP – E , noul LED-urile au LM – 80 datele aprobate de către ENERGY STAR ® , sunt componente -UL recunoscute în temeiul UL 8750 ( E326295 ) , și oferă proprietăți excelente termică – management .

High- CRI XP – G și led-uri XP – E sunt disponibile acum în eșantion și de productie Cantitati ori cu standard de plumb .

despre Cree

Cree este lider revolutia de iluminat cu LED-uri și crearea premiselor pentru învechit becul incandescent prin utilizarea de eficiente energetic iluminat ecologic cu LED-uri . Cree este un inovator de lider de piata de LED-uri de iluminat de clasa , iluminat cu led-uri , și soluții semiconductoare pentru aplicații fără fir și de putere .

Familii de produse Cree includ corpuri de -uri și becuri , chips-uri de albastru și verde LED-uri , LED-uri de mare luminozitate , iluminat de clasă LED-uri de putere , dispozitive de putere de comutare și dispozitive radio-frequency/wireless . Soluții Cree sunt de conducere imbunatatiri in aplicatii , cum ar fi iluminat , , semne generale cu retroiluminare electronice și semnale , motoare cu viteză variabilă , și de comunicații fără fir ..

Acest comunicat de presa contine declaratii anticipative care implica riscuri si incertitudini , atât cunoscute și necunoscute , care pot determina rezultate efective sa difere semnificativ de cele indicate . Rezultatele reale pot diferi semnificativ datorită unui număr de factori , inclusiv riscul putem confruntă cu întârzieri sau alte dificultăți în creșterea ritmului producției de noile noastre produse ,dezvoltarea rapidă a noilor tehnologii și produse concurente care ar putea afecta cererea sau scoate din uz produsele Cree lui învechite ; si a altor factori discutate in pilitura Cree despre Comisia Securities and Exchange , inclusiv raportul său privind formularul 10 – K pentru anul incheiat la 27 iunie 2010 , si pilitura ulterioare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *